MLSZ: Csányit beválasztották a FIFA pénzügyi bizottságába

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.03.09. 17:50
null
Csányi Sándor emelkedő nézőszámokat vár a magyar stadionokban (Fotó: Szabó Miklós, archív)
Csányi Sándort beválasztották a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) pénzügyi bizottságába. Erről a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) elnöke beszélt az I/I Azurák Csabával című műsor felvételén.

 

A magyar sportvezető pályázott a FIFA tanácsi tagságára is, erről áprilisban lesz döntés.
A TV2-n csütörtökön 23.25 perctől látható interjúban szóba került a szurkolók által sokat bírált stadionbeléptetési rendszer is. Csányi Sándor arról beszélt, hogy „nem tartja fontosnak a személyes azonosítást” a jegyvásárlásnál. Úgy fogalmazott, erre csak a kiemelten fontos mérkőzéseknél lehet szükség, mindazonáltal a klubok maguk döntenek arról, hogy milyen beléptetési rendszert alkalmaznak.

Szerinte miután felépülnek a stadionok és a csapatok visszatérhetnek otthonaikba, egyre többen vesznek majd jegyet a meccsekre, mert ő személy szerint „egyre több izgalmas NB I-es és NB II-es mérkőzést látott már”.

A portugálok elleni március 25-i vb-selejtezőn 1–0-s magyar győzelemben bízik Csányi Sándor, döntetlen vagy vereség esetén ugyanis „minimálisra csökkennek az esélyeink a következő világbajnokságra”.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik