Magyar–walesi: Bale élvezi a játékot, jó formában van – Giggs

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.05.31. 12:06
null
Ryan Giggs szerint Gareth Bale jó formában van (Fotó: AFP)
Ryan Giggs, a walesi labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a nemzeti együttes edzőtáborát követően arról beszélt, hogy a gárda kulcsembere, Gareth Bale szemmel láthatóan jo formában van.

 

A walesiek a Magyarország és a Horvátország elleni labdarúgó Eb-selejtező előtt elutaztak Portugáliába egy egyhetes felkészülésre, az MU 45 esztendős legendája pedig nagyon pozitív azok alapján, amit ott a Real Madrid sztárjától látott.

„Sokat figyeltem őt az edzőtáborban, úgy tűnt, hogy ebben a társaságban élvezi a játékot – vélekedett Giggs a Daily Mailnek. – Éles volt, sokszor kérte a labdát, szerzett is egy gyönyörű gólt. Aktív volt, ráadásul amikor a legtöbben már elhagyták a pályát, ő maradt és gyakorolta a lövéseket, úgyhogy nem úgy tűnt, mint aki csak el akar vonulni, hogy visszatérhessen a szobájába. Inkább profi futballista benyomását keltette, aki még mindig imádja azt, amit csinál. Frissnek és nagyon jónak tűnik, úgyhogy izgatottan várom a soron következő két mérkőzésünket.”

A walesi válogatott – amely eddigi egyetlen Eb-selejtezőjén 1–0-ra megverte Szlovákiát – június 8-án Horvátország, június 11-én pedig Magyarország vendége lesz.

A WALESI KERET
Kapusok: Wayne HENNESSEY
(Crystal Palace), Owen EVANS (Wigan Athletic), Adam DAVIES (Barnsley)
Védők: Connor ROBERTS (Swansea City), Chris GUNTER (Reading), Chris MEPHAM (AFC Bournemouth), James LAWRENCE (RSC Anderlecht), Ashley WILLIAMS (Everton), Tom LOCKYER (Bristol Rovers), Joe RODON (Swansea City)
Középpályások: Dylan LEVITT (Manchester United), Ben WILLIAMS (Barnsley), Joe ALLEN (Stoke City), Matthew SMITH (Manchester City), Will VAULKS (Rotherham United), Rabbi MATONDO (Schalke 04), Dan JAMES (Swansea City), David BROOKS (AFC Bournemouth), Ryan HEDGES (Barnsley)
Támadók: George THOMAS (Leicester City), Gareth BALE (Real Madrid), Sam VOKES (Stoke City), Kieffer MOORE (Barnsley), Nathan BROADHEAD (Everton), Louis THOMPSON (Norwich City), Terry TAYLOR (Wolverhampton Wanderers)

EB 2020, SELEJTEZŐ, MENETREND

Június 8., szombat
15.00: Horvátország–Wales
18.00: Azerbajdzsán–Magyarország
Június 11., kedd
18.00: Azerbajdzsán–Szlovákia
20.45: Magyarország–Wales

AZ E-CSOPORT ÁLLÁSA
1. Szlovákia 2 1 1 2–1 +1 3
2. Wales 1 1 1–0 +1 3
3. Horvátország2 113–30 3
4. MAGYARORSZÁG 2 1 1 2–3 –1 3
5. Azerbajdzsán 1 1 1–2 –1 0

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik