Magyar–román: Juhász Roland teljesen rendben érzi magát

Vágólapra másolva!
2015.09.03. 17:41
A románok elleni pénteki labdarúgó Európa-bajnoki-selejtező előtt Juhász Roland elmondta, a csapat hamar megtalálta a közös hangot Bernd Storck megbízott szövetségi kapitánnyal.

„Mindenki nagyon várja már a péntek esti mérkőzést. Mi is érzékeljük azt a felfokozott várakozást, amely a románok elleni mérkőzést megelőzi. Úgy érzem, a csapat ezt nagyon jól kezeli, és nem vagyunk túlpörögve – mondta Juhász Roland a vidi.hu-nak. – Számunkra minden válogatott mérkőzés ugyanolyan fontos.”Mi is érzékeljük azt a felfokozott várakozást, amely a románok elleni mérkőzést megelőzi. Úgy érzem, a csapat ezt nagyon jól kezeli, és nem vagyunk túlpörögve – mondta Juhász Roland a vidi.hu-nak. – Számunkra minden válogatott mérkőzés ugyanolyan fontos.”

„Nagyon gyorsan megtaláltuk a közös hangot Bernd Storckkal, aki jól ismeri a válogatottat, hiszen már hosszabb ideje itt dolgozik Magyarországon, és eddig is belelátott a felnőtt válogatott munkájába. Biztos, hogy kiváló hangulat lesz az Üllői úti arénában péntek este, nekünk azonban higgadtnak kell maradnunk. Szerencsére a sérülésem már teljesen rendbe jött, százszázalékos állapotban várom a meccset.”

„A taktikai elemek gyakorlása mellett igen aprólékosan kielemeztük a román válogatottat, a szakmai stáb ennél jobban nem készíthetett volna fel bennünket a péntek esti mérkőzésre – így Lang Ádám. –Természetesen voltak olyan közös programok az elmúlt napokban, melyeknek az volt a lényege, hogy egy kicsit elvonja a figyelmünket a románok elleni összecsapásról, hiszen az nem lenne jó, ha non-stop csak erre a mérkőzésre gondolnánk.”

„Az egyik este elmentünk egy közös vacsorára, csütörtökön délben sétálni voltunk, majd egy kávézóban kötöttünk ki, de emellett különböző játékokkal tudunk Telkiben kikapcsolódni, van lehetőség például biliárdozni vagy éppen ping-pongozni is. Nagyon fontos, hogy nem szabad túlpörögnünk, végig higgadtnak kell maradnunk. Egyelőre csak a románok elleni meccsre készülünk, majd szombattól a hétfői, északírek elleni meccsre koncentrálunk.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik