Magyar-román: Elismerem, szerencsénk volt - Piturca

Vágólapra másolva!
2013.03.22. 22:45
A román labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Victor Piturca a Magyarország elleni, 2–2-es döntetlennel záruló vb-selejtező után elismerte, a szerencsének is köszönhetik, hogy ponttal távozhatnak Budapestről.

„Nagyon nehéz meccsre számítottam, és elismerem, szerencsénk is volt. A meccs egyes szakaszaiban jól játszottunk, végig küzdöttünk, de nem vagyok elégedett, mert ismét pontrúgásból kaptunk gólt, ami régi problémánk" – nyilatkozta Victor Piturca, a román válogatott szövetségi kapitánya.Victor Piturca, a román válogatott szövetségi kapitánya.

„Innentől hármas versenyfutásról beszélhetünk a második helyért, a törökök is visszatértek a versenybe – fogalmazott a szakember. – Ennek a meccsnek az igazi győztese a török válogatott, amely a román és a magyar csapatot is megközelítette. A magyar válogatott jobban alkalmazkodott a meccs hangulatához, nem játszottunk jól, ezért tudtunk csak későn egyenlíteni."

Piturca azt is megjegyezte, hogy csapata védője, Goian elmondta, nem volt jogos a magyar csapat büntetője, de hát az a tizenegyes, amit a játékvezető megad...

 

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik