Magyar-horvát: Dzsudzsák a legjobb, hátul a támadók – osztályzatok

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.03.27. 13:59
Olvasóink szerint az egyenlítő gólt szerző Dzsudzsák Balázs volt a magyar csapat legjobbja a Horvátország elleni (1–1) felkészülési mérkőzésen.

SZAVAZÁS

Értékelje a magyar válogatott játékosainak Horvátország elleni teljesítményét!

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

A válogatottunk csapatkapitánya 7.76-os átlagot kapott olvasóinknál, a képzeletbeli dobogóra még Kleinheisler László (7.64) és Fiola Attila (7.48) fért fel, rajtuk kívül még Guzmics Richárd (7.32) és Lang Ádám (7.13) is hetes átlagosztályzat felett zárt.

A támadóknak (Kleinheislert leszámítva) nem volt igazán jó napjuk, ez az értékelésben is meglátszott, a leggyengébbnek vélt öt játékos mind ebből a szekcióról került ki. Hárman kaptak hatos alatti minősítést, Németh Krisztián (5.83), Priskin Tamás (5.7) és Szalai Ádám (5.48).

MAGYARORSZÁG–HORVÁTORSZÁG 1–1 (0–1)
Budapest, Groupama Aréna, 20 300 néző. Vezette: Príhoda (cseh)
Magyarország:
Dibusz (Bogdán, a szünetben) – Fiola, Guzmics, Lang, Korhut – Nagy Á. (Elek, a szünetben), Gera Z. – Németh K. (Nikolics, a szünetben), Kleinheisler (Böde, 80.), Dzsudzsák (Stieber, 81.) – Priskin (Szalai, a szünetben)
Horvátország: L. Kalinic – Corluka, Vida, Schildenfeld, Vrsaljko – Modric, Antolic, Kovacic (Srna, 75.) – Brozovic, Mandzukic, Perisic
Gólszerző: Dzsudzsák (79.), ill. Mandzukic (29.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik