Magyar-görög: Szalaiékat többen nézték, mint a Barca-Realt

Vágólapra másolva!
2015.03.31. 09:58
A Magyarország–Görögország (0–0) Eb-selejtező lett az év eddigi legnézettebb hazai televíziós meccse, megelőzve a múlt heti Barcelona–Real Madrid (2–1) el Clásicót.

Az mfor.hu kimutatása szerint a Duna Tv vasárnap a Formula–1-es Malajziai Nagydíjnak és a Magyarország–Görögország Eb-selejtezőnek köszönhetően ért el magas nézettségi számokat. mfor.hu kimutatása szerint a Duna Tv vasárnap a Formula–1-es Malajziai Nagydíjnak és a Magyarország–Görögország Eb-selejtezőnek köszönhetően ért el magas nézettségi számokat.

„Az új Formula-1-es szezon izgalmakat és Vettel visszatérését hozta, így akár arra is jó esély van, hogy a következő futamokat még a mostaninál is többen nézzék. Már csak azért is, mert a kora reggeli időpont, és a hétvégi óraállítás gyaníthatóan „vitt el” potenciális nézőket . A malajziai futamot egyébként a 18-49-es korcsoportban 276 ezren, míg a teljes lakosságot tekintve 566 ezren nézték (a tévé előtt ülők harmada)” – írja az mfor.hu

„Ennél is többen nézték az esti magyar–görög válogatott összecsapást. A nem túl eseménydús meccset 790 ezren látták, de még a kereskedelmi célcsoportban is 317 ezer nézővel büszkélkedhetett a találkozó. Ez egyébként nagyjából másfélszer több, mint amit egy héttel korábban az el Clásico, a Barcelona–Real Madrid elért” – teszi hozzá a cikk.

Nem először fordul elő, hogy egy magyar labdarúgó-eseménnyel kapcsolatban nagyobb az érdeklődés, mint a két spanyol gigász csatájánál, az ősszel a Fradi Chelsea elleni stadionnyitó mérkőzése hozott többszörös nézettséget az el Clásicónál.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik