Magyar-görög: „A meccs elején óvatosak leszünk”

Vágólapra másolva!
2015.03.28. 16:11
A magyar labdarúgó-válogatott vasárnap 20.45 órától a görögöket fogadja Eb-selejtezőn. A hellén nemzeti csapat tagjaként 2004-ben Európa-bajnoki címet szerző Jannisz Gumasz szerint honfitársai nem rohannak fejjel a falnak a találkozó elején, azzal ugyanakkor tisztában vannak, hogy számukra csak a győzelem számít elfogadható eredménynek.

„Claudio Ranierivel a kispadon nem jöttek az eredmények, elkerülhetetlenné vált az edzőváltás. Sergio Markarián személyében a legalkalmasabb szakembert választotta ki a szövetség. Olyan edzőre volt szükség, aki lélektanilag más hatást gyakorol a játékosokra, és megbízik bennük” – mondta Gumasz az egyik görög rádióállomásnak adott nyilatkozatában.

„A vasárnapi meccs elején óvatosak leszünk. Ahogyan a görög válogatottól már megszokhattuk, stabil védekezésből vezetünk kontratámadásokat, és a gyors csatárok segítségével próbálunk gólt szerezni, és megnyerni a mérkőzést. A találkozó felér számunkra egy döntővel, életben kell tartanunk a továbbjutási esélyeinket” – utalt rá a Panathinaikosz korábbi védője, hogy a görögöknek létfontosságú a három pont megszerzése.

A Ferencváros új stadionjában rendezendő találkozó vasárnap 20.45 órakor kezdődik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik