Magyar-finn: Paatelainent meglepte Geráék fizikai fölénye

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.11.14. 23:06
A Magyarország–Finnország (1–0) Eb-selejtezőt követően a vendégek szövetségi kapitánya, Mixu Paatelainen arról beszélt a sajtótájékoztatón, hogy meglepte a magyarok fizikai fölénye, jó játéka.

„Jobb eredményre számítottunk. Erős ellenféllel találkoztunk, a magyar csapat fizikailag jobb volt, mint amire számítottunk. Azt vártam, hogy legalább döntetlenre jók leszünk, de a magyar válogatott meglepően jól futballozott. Gratulálok az ellenfélnek és Gera Zoltánnak is a góljához. A futball már csak ilyen, vannak meglepetések, a magyarok most megleptek minket” – mondta Mixu Paatelainen a sajtótájékoztatón.Mixu Paatelainen a sajtótájékoztatón.

A szakember a Nemzeti Sport kérdésére elmondta, a csoport állásával most nem foglalkozik, ezt a mérkőzést kell kielemezniük, biztos benne, hogy lesznek még meglepetések a csoportban, ezért sem érdemes számolgatni.

Paatelainen elismerte, hogy a meccs végére elfáradt a csapata, ezért sem tudtak változtatni az eredményen. A szakember véleményét arról az esetről is megkérdezték, amelynél a meccsen, még 0–0-nál büntetőt reklamált. Elmondta, úgy érezte, volt kontaktus, szabálytalanság történt, de vissza kell néznie az esetet ahhoz, hogy pontos véleményt alkothasson, viszont úgy érezte, a francia játékvezető az ítéleteivel sokszor indokolatlanul széttördelte a meccset.

„Köszönöm” – köszönte meg a kérdéseket a sajtótájékoztató végén magyarul a szimpatikus szakember.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik