Magyar-finn: Mindenki szeretné, ha a kapitány maradna - Tőzsér

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.11.15. 00:06
Tőzsér Dániel a finnek elleni győztes Európa-bajnoki selejtező után elmondta, mindenki szeretné, ha Dárdai Pál maradna. A középpályás úgy érzi, ezzel a győzelemmel visszajöttünk a csoportban, és a végsőkig fogunk küzdeni.

„Élmény, pozitív hozzáállás, csak nagy szavakban tudok beszélni arról, amit csapatként nyújtottunk. Nem szabad kiemelni senkit, ez nem az a mérkőzés volt, hanem megmutattuk, hogy erős csapatunk van itt, Magyarországon. Tudtuk, hogy győzni kell, számítottunk rá, hogy így fog alakulni a meccs. Nem voltunk türelmetlenek, az első és a második félidőben is megvoltak a helyzeteink, az utolsó passzokban hiányzott a pontosság. Szervezettségben és küzdőszellemben voltunk jobbak. Szerintem mindenki szeretné, ha maradna a kapitány, reméljük, így lesz” – mondta a meccs után Tőzsér Dániel, aki úgy érezte, remekül együtt tudott dolgozni Elek Ákossal. Tőzsér Dániel, aki úgy érezte, remekül együtt tudott dolgozni Elek Ákossal.

„A szurkolók is megértették, hogy bizonyos mérkőzésen olyan taktikát kell alkalmaznunk, hogy a végén tudjunk, ha kínkeservesen is, de nyerni. Nem szabad még hazai pályán sem mindenkinek nekimennünk. Amit elterveztünk, az történt meg. A meccs előtt is azt mondtam, ha ezt megnyerjük, visszajövünk a csoportban. Vannak még nehéz meccseink, de jó irányba indultunk el. A végsőkig fogunk küzdeni!"

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik