Magyar-finn: Ez az 1-0 egész Magyarország győzelme volt - Dárdai

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.11.14. 23:14
A Magyarország–Finnország (1–0) Eb-selejtezőt követően a mieink szövetségi kapitánya, Dárdai Pál arról beszélt, hogy ez egy közös siker, az egész ország közös sikere.

„Ha minden jóslatom így jönne be... Köszönöm a közönségnek, hogy mellettünk állt. Két perccel a gól előtt jött a harcoljatok, de ez kellett is. Ebben a sikerben mindenki benne volt, szurkolók, újságírók, játékosok, ez az egy nulla Magyarország győzelme volt" – nyilatkozta Dárdai Pál a sajtótájékoztatón.Dárdai Pál a sajtótájékoztatón.

A szakember kiemelte Juhász Rolandot, aki törött bordával is kifutott a második félidőre, megemlítette, hogy Simon Krisztián is kapott egy rúgást, de folytatta, megdicsérte az újoncként csereként beszálló Forró Gyulát, kiemelte, hogy Gera Zoltán végig akarta játszani a meccset, annak ellenére, hogy alapvetően hatvan percre van betervezve, Kovács István alapesetben a cseréje.

„Ha a média, az edző és a közönség támogatja a csapatot, akkor fizikailag bírjuk. Rend és fegyelem van. Feröeren is ez volt, még ha sza.ul is nézett ki" – mondta annak kapcsán, hogy fizikailag jobban bírtuk a meccset, mint a finnek.

Az oroszok elleni meccs kapcsán elmondta: „Én kértem. Kamu meccset nem akartam, fontos lesz az a találkozó is, kíváncsi vagyok, hogy mennyien jönnek majd ki."

„Fejben fáradt vagyok, mert egyszer azon agyalok, hogy mit tegyek a Lipcse U15-ös csapata ellen, egyszer pedig azon, hogy itt mi legyen. Ennek a család látja kárát, de a feleségem nagyon sokat segít, és örülök, hogy elértük azt a pontszámot, amit a három meccs előtt terveztünk" – fogalmazott Dárdai.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik