Labdarúgás: Mészöly Kálmánra kisebb műtét vár

Vágólapra másolva!
2016.05.24. 08:01
Mint arról beszámoltunk, kórházban van Mészöly Kálmán – az egykori 61-szeres válogatott nehezen viseli a bezártságot és a „szobafogságot”, ám úgy tűnik, már nem kell sokat várnia arra, hogy hazaengedjék, előtte azonban még egy kisebb műtét vár rá.

„Sokkal jobb a közérzetem, az étvágyam is visszatért – mondta Mészöly Kálmán. – Túl vagyok rengeteg vizsgálaton, amelynek a nagy része megnyugtató eredménnyel zárult. Kedden lesz az újabb nagyvizit, amely után megtudom, mikor kerülök műtőbe. Kisebb urológiai beavatkozást mindenképpen végre kell hajtani rajtam, pontosan azért, hogy később nehogy komolyabb gond legyen. Úgy vélem, ez a hét végéig megtörténik, s aztán, ha nincs semmilyen komplikáció, végre hazamehetek..."Mészöly Kálmán. – Túl vagyok rengeteg vizsgálaton, amelynek a nagy része megnyugtató eredménnyel zárult. Kedden lesz az újabb nagyvizit, amely után megtudom, mikor kerülök műtőbe. Kisebb urológiai beavatkozást mindenképpen végre kell hajtani rajtam, pontosan azért, hogy később nehogy komolyabb gond legyen. Úgy vélem, ez a hét végéig megtörténik, s aztán, ha nincs semmilyen komplikáció, végre hazamehetek..."

A korábbi szövetségi kapitány két héttel ezelőtt került kórházba, ahogy a Nemzeti Sportnak akkor elmondta, túl sok stressz érte az utóbbi időben. A Szőke Szikla a jelek szerint kezdi visszanyerni korábbi erejét és hangulatát, és ha túl lesz az operáción, reményei szerint újra belevetheti magát a munkába az MLSZ-nél.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik