HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.09.07 13:06 Frissítve: 2018.09.10 13:47

Labdarúgás: elérte a legmagasabb pontját az új Puskás Ferenc Stadion

Elérte legmagasabb pontját az új Puskás Ferenc Stadion, így a hagyományoknak megfelelően bokrétaünneppel köszöntötték az építkezés dolgozóit, kivitelezőit – számolt be az eseményről Szabó Tünde sportért felelős államtitkár.

HIRDETÉS
Elérte legmagasabb pontját az új Puskás-stadion

 

„Az új Puskás Ferenc Stadion kivitelezési munkái fontos mérföldkőhöz érkeztek: az épület elérte a legmagasabb pontját! A hagyományok szerint ilyenkor kell megrendezni a bokrétaünnepet, amelyen az építkezésen dolgozókat, építőket, szakembereket, kivitelezőket ünnepeljük. Nagy örömmel vettem részt ezen az eseményen, köszöntöttem a több száz jelenlévőt és együtt néztük meg, ahogy egy daru segítségével az épület legmagasabb pontjára emelik a szalagokkal díszített szimbolikus bokrétát. Köszönet illet mindenkit, aki azon dolgozik, hogy az új Puskás Ferenc Stadion elkészülhessen és méltó jelképe legyen a magyar sportnak és egész Magyarországnak!” – olvasható Szabó Tünde sportért felelős államtitkár közösségi oldalán.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.11.13 22:55:01

Magyar válogatott nemzetisport.hu

2018.11.12 23:01:21

Magyar válogatott MALONYAI PÉTER

ALAPVONAL. Ez ugyebár a mentális felkészítés, amit a közbeszéd elintéz azzal, hogy jókora „flúg” kell ahhoz, hogy valaki beálljon a kapuba.

2018.11.10 23:21:29

Magyar válogatott N. PÁL JÓZSEF

ALAPVONAL. Varga Zoltán a sorsa – a pőre életrajza! – által determinált pályát futotta be ugyanis, amelynek a hatvanas évek magyar futball­valóságával menthetetlenül össze kellett ütköznie.

HIRDETÉS
HIRDETÉS