HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.09.07 13:06 Frissítve: 2018.09.10 13:47

Labdarúgás: elérte a legmagasabb pontját az új Puskás Ferenc Stadion

Elérte legmagasabb pontját az új Puskás Ferenc Stadion, így a hagyományoknak megfelelően bokrétaünneppel köszöntötték az építkezés dolgozóit, kivitelezőit – számolt be az eseményről Szabó Tünde sportért felelős államtitkár.

HIRDETÉS
Elérte legmagasabb pontját az új Puskás-stadion

 

„Az új Puskás Ferenc Stadion kivitelezési munkái fontos mérföldkőhöz érkeztek: az épület elérte a legmagasabb pontját! A hagyományok szerint ilyenkor kell megrendezni a bokrétaünnepet, amelyen az építkezésen dolgozókat, építőket, szakembereket, kivitelezőket ünnepeljük. Nagy örömmel vettem részt ezen az eseményen, köszöntöttem a több száz jelenlévőt és együtt néztük meg, ahogy egy daru segítségével az épület legmagasabb pontjára emelik a szalagokkal díszített szimbolikus bokrétát. Köszönet illet mindenkit, aki azon dolgozik, hogy az új Puskás Ferenc Stadion elkészülhessen és méltó jelképe legyen a magyar sportnak és egész Magyarországnak!” – olvasható Szabó Tünde sportért felelős államtitkár közösségi oldalán.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.09.20 23:15:50

Magyar válogatott SINKOVICS GÁBOR

ALAPVONAL. Zsiborás Gábort, az FTC és az MTK négyszeres válogatott labdarúgóját ma huszonöt éve, szeptember 21-én több százan kísérték el az utolsó útjára a Farkasréti temetőben. Felesége megrendülten fogadta a részvétnyilvánításokat, az ikrek pedig nagy valószínűséggel képtelenek voltak felfogni, feldolgozni mi történik körülöttük.

2018.09.13 13:23:22

Magyar válogatott PIETSCH TIBOR

Szolid öröm, kitörő feszültség, végül ölelés és mosoly.

2018.09.12 22:38:45

Magyar válogatott PÓR KÁROLY

ALAPVONAL. Egy szövetségi kapitány maximum annyit tehet, amennyit Marco Rossi tett a görög meccs előtt. Hogy hitet ad a majd’ egy éve nyeretlen társaságnak, önbizalmat a cselekhez, a lövésekhez, például a korábbi akadémiai reménységeknek.

2018.09.12 22:40:33

Magyar válogatott THURY GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. Lesz első az egyenlők között.

HIRDETÉS
HIRDETÉS