Koeman több jó ajánlatot is kapott

Vágólapra másolva!
2010.05.26. 09:30
null
Erwin Koemannak nem kell attól tartania, hogy munka nélkül marad (Fotó: Németh Ferenc)
Címkék
Az biztos, hogy a magyar labdarúgó-válogatott május 29-i, Németország, valamint a június 5-i, Hollandia elleni mérkőzésén Erwin Koeman ül a nemzeti együttes kispadján, de hogy az őszi tétmeccseken is a holland szakember irányít-e, azt – aligha túlzás – senki sem tudja. Erwin Koemant a Nemzeti Sport információi szerint több helyen is szívesen látnák, míg mások már az utódjelöltekről beszélnek.

Erwin Koeman szerződését felbontani nyilván nem olcsó mulatság, ugyanakkor nem zárható ki, hogy egyesek úgy gondolkodnak, van az a pénz, amiért megéri megválni a trénertől.

A bennfentesek tudni vélik, akadnak már utódjelöltek is: a magyar edzők közül az U20-as válogatott sikerkapitányának, Egervári Sándornak van a legnagyobb esélye arra, hogy átvegye a csapatot, más hírek pedig Lothar Matthäus esetleges visszatéréséről szólnak.

A Nemzeti Sport információja szerint Erwin Koemannal is tárgyalnak. No nem a magyar, hanem a bahreini szövetség illetékesei. A dél-afrikai világbajnokságról az Új-Zéland elleni elbukott pótselejtező miatt lemaradó válogatottnál hirtelen sürgőssé vált a kapitánykérdés: Milan Macala a minap bejelentette, hogy lemond posztjáról, mert képtelen volt ellenállni a kuvaiti Kazma csábításának.

Úgy tudjuk, a bahreiniek ezt követően léptek kapcsolatba a holland szakvezetővel, és minden szempontból tisztességes ajánlatot tettek neki. Jelen állás szerint mégsem születik alku: bár idehaza egyre többen szeretnék melegebb éghajlatra küldeni Erwin Koemant, Bahreinbe – állítólag – családi okok miatt nem megy.

Hogy kapós a szakember, jelzi: értesülésünk szerint az elmúlt fél évben legalább tíz helyről keresték meg. Vagyis ha úgy alakulna, hogy a nyáron megköszönik a Magyarországon végzett munkáját, aligha kell munkanélküli segélyért folyamodnia.

A TELJES CIKKET A NEMZETI SPORT SZERDAI SZÁMÁBAN OLVASHATJA.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik