HIRDETÉS
Nemzetisport.hu 2010.05.26 09:30 Frissítve: 2014.10.13 02:02

Koeman több jó ajánlatot is kapott

Az biztos, hogy a magyar labdarúgó-válogatott május 29-i, Németország, valamint a június 5-i, Hollandia elleni mérkőzésén Erwin Koeman ül a nemzeti együttes kispadján, de hogy az őszi tétmeccseken is a holland szakember irányít-e, azt – aligha túlzás – senki sem tudja. Erwin Koemant a Nemzeti Sport információi szerint több helyen is szívesen látnák, míg mások már az utódjelöltekről beszélnek.

Erwin Koemannak nem kell attól tartania, hogy munka nélkül marad (Fotó: Németh Ferenc)
Erwin Koemannak nem kell attól tartania, hogy munka nélkül marad (Fotó: Németh Ferenc)

Erwin Koeman szerződését felbontani nyilván nem olcsó mulatság, ugyanakkor nem zárható ki, hogy egyesek úgy gondolkodnak, van az a pénz, amiért megéri megválni a trénertől.

A bennfentesek tudni vélik, akadnak már utódjelöltek is: a magyar edzők közül az U20-as válogatott sikerkapitányának, Egervári Sándornak van a legnagyobb esélye arra, hogy átvegye a csapatot, más hírek pedig Lothar Matthäus esetleges visszatéréséről szólnak.

A Nemzeti Sport információja szerint Erwin Koemannal is tárgyalnak. No nem a magyar, hanem a bahreini szövetség illetékesei. A dél-afrikai világbajnokságról az Új-Zéland elleni elbukott pótselejtező miatt lemaradó válogatottnál hirtelen sürgőssé vált a kapitánykérdés: Milan Macala a minap bejelentette, hogy lemond posztjáról, mert képtelen volt ellenállni a kuvaiti Kazma csábításának.

Úgy tudjuk, a bahreiniek ezt követően léptek kapcsolatba a holland szakvezetővel, és minden szempontból tisztességes ajánlatot tettek neki. Jelen állás szerint mégsem születik alku: bár idehaza egyre többen szeretnék melegebb éghajlatra küldeni Erwin Koemant, Bahreinbe – állítólag – családi okok miatt nem megy.

Hogy kapós a szakember, jelzi: értesülésünk szerint az elmúlt fél évben legalább tíz helyről keresték meg. Vagyis ha úgy alakulna, hogy a nyáron megköszönik a Magyarországon végzett munkáját, aligha kell munkanélküli segélyért folyamodnia.

A TELJES CIKKET A NEMZETI SPORT SZERDAI SZÁMÁBAN OLVASHATJA.

2019.02.14 08:58:43

Magyar válogatott PIETSCH TIBOR

A kapitány a közelgő Eb-selejtezőről, a kibővült körről és a nagykövet segítségéről is beszélt.

2019.02.13 23:45:06

Magyar válogatott N. PÁL JÓZSEF

ALAPVONAL. Végh Antal éppúgy a szocializmus egyik furfangos szelepe volt, ahogy a műfajában nála klasszisokkal tehetségesebb Hofi Géza is. Még az sem véletlen tán, hogy Hofi a futballt mint témát vele egy időben »találta meg«.

2019.02.13 23:14:11

Magyar válogatott nemzetisport.hu

2019.02.08 15:23:26

Magyar válogatott SZÖLLŐSI GYÖRGY

Tarlós István főpolgármester Kocsis Sándorról, Varga Zoltánról, gombfociról, a 2020-as labdarúgó Európa-bajnokságról.

2019.02.05 09:44:27

Magyar válogatott BORBOLA BENCE

Közeleg a 2020-as, részben budapesti rendezésű Eb – és közeleg a selejtezők rajtja is.