Kádár és Lencse is Róth keretében

Vágólapra másolva!
2010.08.24. 16:58
null
Gosztonyi és társai szeretnének majd a szeptemberi meccseken is az ellenfelek fölé nőni (Fotó: Szabó Miklós)
Címkék
Róth Antal, a magyar U21-es labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya kijelölte keretét a szeptemberi sorsdöntő Eb-selejtezőkre, amelyeken újra számít Kádár Tamásra és Lencse Lászlóra, de Szekeres Adrián és Vadnai Dániel neve sem szerepelt a korábbi meccseken.

Két hazai mérkőzéssel zárja Európa-bajnoki csoportselejtezős küzdelmeit a magyar korosztályos válogatott. A mieink szeptember 4-én, szombaton, 17.30 órakor Székesfehérvárott Wales, szeptember 7-én, kedden, Budapesten 17 órakor pedig Bosznia-Hercegovinát fogadják – számolt be róla az MLSZ hivatalos honlapja.

Ismét szerepet kaphat a korábban sérüléssel bajlódó Kádár Tamás, de Lencse László, Szekeres Adrián és Vadnai Dániel sem szerepelt a legutóbbi összetartáson.

Mint ismert, Egervári Sándor a felnőttkeret kijelölése előtt ismét egyeztetett Róth Antallal, és a megbeszélést követően a két szakvezető úgy döntött, hogy Koman Vladimir, Lázár Pál, Elek Ákos és Varga József a nagyválogatottal készül, így egyikük sem léphet majd pályára a szeptemberi U21-es meccseken. Simon Ádám, Zámbó Bence és Szabó János ezúttal nem kapott meghívót.

A keret tagjai jövő hétfőn találkoznak, és a telki edzőközpontban készülnek a mérkőzésekre Róth Antal szövetségi edző vezetésével.

 AZ U21-ES VÁLOGATOTT KERETE
Kapusok: Gulácsi Péter (Liverpool), Megyeri Balázs (Olympiakosz)
Védők: Debreceni András (Budapest Honvéd), Kádár Tamás (Newcastle United), Korcsmár Zsolt (Brann), Pintér Ádám (MTK), Szekeres Adrián (MTK), Szokol Zsolt (Újpest), Vadnai Dániel (MTK)
Középpályások: Farkas II Balázs (DVSC), Gosztonyi András (Videoton), Gyömbér Gábor (Lombard Pápa), Kulcsár Dávid (Ferencváros), Szakály Dénes (Videoton), Szatmári Lóránd (Salernitana), Vass Ádám (Brescia)
Támadók: Balázs Zsolt (ZTE), Futács Márkó (Ingolstadt), Lencse László (Videoton), Németh Krisztián (Olympiakosz)
 U21-ES EB-SELEJTEZŐ, 3. CSOPORT
AZ ÁLLÁS
1. Wales641114–513
2. Magyarország64

2  9–612
3. Olaszország
6
31
210–510
4. Bosznia-Hercegovina6
213
  4–77
5. Luxemburg81162–164
                                                         A TOVÁBBI PROGRAM    
2010. szeptember 3.Bosznia-Hercegovina–Olaszország  
2010. szeptember 4.Magyarország–Wales   
2010. szeptember 7.Olaszország–Wales    
2010. szeptember 7.Magyarország–Bosznia-Hercegovina  
A 10 selejtezőcsoportból az első helyezettek mellett a négy legjobb második jut tovább a selejtező rájátszásába, amelyben egy oda-visszavágós párharc után a hét győztes kvalifikálja magát a jövő évi nyolccsapatos dániai Eb-re, amelynek a házigazda automatikus résztvevője.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik