Juhász: Mindenben egyetértek Szabolccsal!

Vágólapra másolva!
2010.09.10. 09:07
null
Juhászt nem lepte meg Huszti döntése (Fotó: Németh Ferenc)
Címkék
Mint tegnap beszámoltunk róla, Huszti Szabolcs közleményben fejtette ki indokait a válogatottság lemondásával kapcsolatban. Természetesen kíváncsiak voltunk a csapattársak és az érintettek véleményére is: Juhász Roland egyetért Husztival, és nem lepte meg a lépés, míg Faragó Richard televíziós szakkommentátor szerint el kellene dönteni, hogy a kritika vagy a dicséret a jobb a magyar válogatottnak.
FARAGÓ RICHARD REAKCIÓJA

„Svédországban az első félidőben voltak helyzeteink, Gera Zoltán fejesére és egy távoli Elek Ákos lövésre gondolok. Ajánlom Huszti Szabolcs figyelmébe az Albánia elleni győzelmünket, illetve annak közvetítését. Jó lenne eldönteni, hogy a dicséret avagy a kritika a jobb. Úgy tűnik, már egyik sem."

„Mindenben egyetértek Szabolccsal! Ha olyan játékos, akinek ennyire szívügye a válogatott, ilyen levéllel áll elő, annak oka kell hogy legyen! Nem lepett meg a döntése, sokat őrlődött már ezen a lépésen, független volt a Moldova elleni mérkőzéstől. Örülök neki, hogy ennyire nyíltan leírta, amit gondol – tisztelem az őszinteségét" – nyilatkozta Juhász a Nemzeti Sportnak.

„Bevallom, engem is bántana, ha korábban eltiltottak volna fél évre, a hasonlóan cselekvő társamat ugyanakkor nem egyenlő mércével bírálják el. Nem tudom, én hogyan reagáltam volna erre. Nem érdemes átsiklani a problémák felett, az átlagemberek sok mindenbe nem látnak bele. Ahhoz, hogy jobb legyen a labdarúgásunk, őszinte emberekre lenne szükség!"

„Annak sem látom értelmét, hogy visszamenőleg Erwin Koeman kapitánykodásával foglalkozzunk, klikkesedésről, éjszakai kicsapongásokról hallok egyre többet. Aki ilyenekről tud, annak is ajánlom, vállalja fel a véleményét" – zárta mondandóját a válogatott védő.

HA KÍVÁNCSI KIRÁLY GÁBOR ÉS PUHL SÁNDOR VÉLEMÉNYÉRE IS, ELOLVASHATJA A NEMZETI SPORT PÉNTEKI SZÁMÁBAN!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik