Gera Zoltán visszatér a válogatottba

Vágólapra másolva!
2010.07.29. 15:43
null
Gera Zoltán ismét címeres mezben szerepelhet (Fotó: Czagány Balázs)
Londonban személyesen találkozott Egervári Sándor, a magyar labdarúgó-válogatott új szövetségi kapitánya és Gera Zoltán. A megbeszélés végén a válogatottságot korábban lemondó játékos kijelentette, ha meghívót kap a keretbe, szívesen csatlakozik a csapathoz – számolt be róla az MLSZ hivatalos honlapja.

Az egész tavasszal a magyar labdarúgás egyik kiemelt témája volt Gera Zoltán ügye. A válogatott korábbi csapatkapitánya tavaly ősszel Koppenhágában mondta le a válogatottságot, és a közvélemény azóta várja vissza a csapatba. A futballista többször is kijelentette, tudja, neki kell lépnie, és ha megérett rá az idő, meg is hozza a megfelelő döntést.

A múlt héten az új szövetségi kapitány, Egervári Sándor a kinevezése napján kijelentette: megkeresi Gera Zoltánt, és egyeztet vele a válogatottba való visszatérésről. Egy másnapi, rövid telefonbeszélgetés végén abban maradtak, hogy a diskurzust személyesen folytatják, s erre a találkozóra ma került sor Londonban.

„Hosszan, részletekbe menően vázoltam Zolinak a magyar futballban végbemenő változásokat – mondta utána Egervári Sándor az MLSZ honlapjának. – Szóba került az új vezetőség programja, és természetesen felvázoltam, hogy milyen elképzelések mentén szeretném felépíteni az új válogatottat, majd beszélgettünk szakmai kérdésekről is. A végén Gera Zoltán kijelentette, hogy ha meghívót kap a keretbe, szívesen csatlakozik a csapathoz.”

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik