nemzetisport.hu 2019.04.12 14:30 Frissítve: 2019.04.12 15:12

Futsal: poreci tornára utazott el a férfiválogatott

A magyar férfi futsalválogatott tavaly ősszel a szlovén, a bosnyák, a görög és a kuvaiti válogatottat legyőzve nyert tornát a horvátországi Porecben. A Turzó József vezette csapat most visszatért a tengerparti városba, ahol egy újabb felkészülési viadal vár rá. Szombaton Montenegró, vasárnap Tádzsikisztán, jövő kedden Svédország lesz a mieink ellenfele.

 

A csapat hétfőn utazott el a helyszínre, ahol péntekig közös edzésekkel, videózásokkal készül a mérkőzésekre.

„Szerencsére sérülés miatt ezúttal nem kell senkit sem hiányolnunk, mégis vannak változások a keretben az előző összetartásokhoz képest, ezúttal viszont a klubcsapatokban mutatott forma alapján hoztam meg ezeket a döntéseket – mondta az mlsz.hu-nak Turzó József szövetségi kapitány. – Bekerült a keretbe például Gál István, aki nagyszerűen teljesít klubjában, vagy említhetem Sásdi Bálintot is, aki ugyancsak a jó formájával érdemelte ki a meghívót. Eltérő stílusú csapatokkal találkozunk a tornán, aminek kimondottan örülök, mert így alkalmunk nyílik különféle taktikai elemeket alkalmazni a mérkőzéseken. Szeretnénk minél jobban szerepelni, ugyanakkor fontos, hogy tovább tudjunk haladni azon az úton, amit elkezdtünk, tovább erősítsük a játékunkat és új elemekkel bővítsük a taktikai repertoárt.”

A MAGYAR FUTSALVÁLOGATOTT KERETE
Kapusok:
Sásdi Bálint (Haladás), Varsányi Áron (Csömör)
Mezőnyjátékosok: Dávid Richárd (Veszprém), Rábl János (MVFC), Gál István (MVFC), Tatai József (Veszprém), Hajmási Milán (Haladás), Takács Zoltán (MVFC), Miklós Tamás (Székelyudvarhely), Vas Ádám (Haladás), Pál Patrik (Dunaferr), Sáhó Kristóf (Dunaferr), Dróth Zoltán (Haladás), Siska Gergő (Nyírgyulaj)

 

2020.02.21 23:01:18

Magyar válogatott L. P. I.

2020.02.21 00:14:59

Magyar válogatott DEÁK ZSIGMOND

NS-VÉLEMÉNY. Egy kulcspozícióban biztosan jobbak vagyunk a bolgároknál.

2020.02.20 23:49:59

Magyar válogatott S. T. J.

2020.02.16 20:35:34

Magyar válogatott MALONYAI PÉTER

ALAPVONAL. Manapság az ilyesmi lehetetlen, ahogy az is, hogy a szurkoló kiballagjon kedvenc csapata edzésére, s figyelje a gyakorlást.