Fogadási csalás: az UEFA rendszere bejelzett a 2007-es magyar-olasznál

Vágólapra másolva!
2012.05.31. 12:09
Címkék
Az öt évvel ezelőtti Magyarország–Olaszország (3–1) felkészülési labdarúgó-mérkőzés alatt bejelzett az európai szövetség (UEFA) monitoringrendszere, számolt be róla a FourFourTwo.hu.

A meccs alatt jelentős összegben érkeztek fogadási tételek az olaszok vereségére, a meglepetést akkor motiválatlansággal magyaráztak a jóval esélyesebb vendégek. Az olasz futballt a napokban ismét felkorbácsoló fogadási csalás kapcsán – amelynek magyar szálai is lehetnek – a hatóságok a válogatott találkozóját is vizsgálat alá vehetik.

A 2006-ban vb-címet szerző olasz együttes a Várhidi Péter szövetségi kapitány által irányított, fiatalokkal feldúsított magyar válogatott vendége volt a Puskás Ferenc Stadionban, ahol gól nélküli első félidőt követően csapatunk 0–1-ről fordítva két góllal győzött.

A Központi Nyomozó Főügyészség idehaza nem vizsgálja a mérkőzést.

MAGYARORSZÁG–OLASZORSZÁG 3–1

LABDARÚGÓ-VÁLOGATOTTAK FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉSE


A KEZDŐCSAPATOK:
MAGYARORSZÁG OLASZORSZÁG
Fülöp Buffon
Szélesi Oddo
Vaskó F. Cannavaro
Juhász Materazzi
Vanczák Zambrotta
Vass Ambrosini
Tőzsér Pirlo
Hajnal Quagliarella
Gera Aquilani
Priskin Del Piero
Dzsudzsák Toni
Szövetségi kapitány: Szövetségi kapitány:
Várhidi Péter Roberto Donadoni

Gólszerző: Juhász (63.), Gera (67. – tizenegyesből), Feczesin (76.), ill. Di Natale (49.)
Csere:Tőzsér helyett Leandro, Hajnal helyett Filkor (59.), Priskin és Vanczák helyett Feczesin és Csizmadia (73.), Dzsudzsák helyett Halmosi (82.), Gera helyett Buzsáky (92.), ill. Toni, Oddo, Del Piero, Materazzi helyett Inzaghi, Grosso, Barzagli, Di Natale (a szünetben), Aquilani h. Palombo (67.)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik