Egervári: Nincs bennem drukk, nem izgulok

Vágólapra másolva!
2010.08.10. 20:52
null
Magyar edzés a Wembleyben (Fotó: Action Images)
Címkék
Egervári Sándor, a magyar labdarúgó-válogatott új szövetségi kapitánya nyugodtan készül az angolok elleni szerdai felkészülési mérkőzésre – a szakember erről a találkozót megelőző keddi sajtótájékoztatón beszélt.

„Nincs bennem drukk, nem izgulok, én különben is inkább az a típus vagyok, aki a  találkozó utáni éjszaka küzd álmatlansággal - nyilatkozta a keddi sajtótájékoztatón a 60 éves szakember, akinek ez lesz az első összecsapása a válogatott kispadján. - Ma volt a második nap, hogy együtt dolgozhattam a csapattal, ez nem feltétlenül optimális, ugyanakkor azt szeretnénk, ha holnap egy olyan meccset tudnánk játszani az angolokkal, amely mindkét  együttesnek jó felkészülés a szeptemberi Európa-bajnoki selejtezőkre."

Az angol újságírók még a magyarok sajtótájékoztatóján is inkább arról faggatták Egervári Sándort, valamint Gera Zoltánt, a gárda új csapatkapitányát, hogy mi a véleményük az angolok gyenge világbajnoki szerepléséről, valamint a csapat körül kialakult helyzetről.
    
Gera elmondta: az angol nemzeti együttes vb-bakiját annak tudja be, hogy a kulcsjátékosok 60-70 mérkőzést játszanak egy szezonban, így a dél-afrikai tornára már kifacsarva érkeztek meg. A Fulham légiósa szerint talán jót tenne az angol válogatottnak, ha a Premier Leauge-ben is lenne téli szünet, ugyanakkor hozzátette, ő szeret ebben az időszakban is futballozni.
    
A Fulham 31 éves játékosa úgy véli hiába van morális válságban a háromoroszlános együttes, továbbra is a világ legjobb futballistái alkotják.

„Szerintem a hazai játékosok nagyon oda fognak holnap figyelni, mindenképpen le akarnak majd minket győzni."
    
Az angol keretben kedden is történt változás: ahogy arról már beszámoltunk, a korábbi visszalépések után ezúttal a kapus Ben Foster mondta le a szereplést, hátsérülésre hivatkozva.
    
A magyar válogatott szerdán a legendás Wembleyben, közép-európai idő szerint 21 órától játszik az angolokkal.

A MAGYAR VÁLOGATOTT ANGLIA ELLEN KÉSZÜLŐ KERETE
Kapusok: Király Gábor (1860 München), Fülöp Márton (Sunderland AFC)
Védők: Szélesi Zoltán (Olympiakosz Volosz), Vermes Krisztián (Újpest FC), Lipták Zoltán (Videoton FC), Juhász Roland (Anderlecht), Komlósi Ádám (DVSC-TEVA), Vanczák Vilmos (Sion), Laczkó Zsolt (DVSC)
Középpályások: Vadócz Krisztián (Osasuna), Elek Ákos (Videoton FC), Tóth Balázs (Genk), Czvitkovics Péter (DVSC-TEVA), Dzsudzsák Balázs (PSV), Hajnal Tamás (Borussia Dortmund), Huszti Szabolcs (Zenit), Koman Vladimir (Sampdoria)
Támadók: Gera Zoltán (Fulham), Rudolf Gergely (Genoa), Priskin Tamás (Ipswich Town)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik