Eb 2016: Ő tényleg a mi Kádárunk?! Newcastle ébred

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.06.20. 20:20
null
Kádár Tamás az angliai években (Fotó: Reuters)
Kádár Tamásnak a labdarúgó Európa-bajnokságon nyújtott megbízható játéka korábbi klubja, a Newcastle United szurkolóinak körében is izgalmat keltett – a hitc.com összegyűjtött néhány Twitter-üzenetet a témában.

 

Mint ismert, Kádár Tamás 16 évesen került Zalaegerszegről az angol klubhoz. A honlap szerint a hosszú hajú, szakállas, tetoválásokkal díszített futballistában nehéz felismerni a valaha a szigetországba érkező tinédzsert – de tagadhatatlanul ő az.

Kádárt 2012-ben, mindössze 18 NUFC-meccsel a háta mögött nem tartóztatta az angol klub – az egyik szurkolói észrevétel szerint alighanem túl korán és érdemi bizonyítási lehetőség megadása nélkül mondtak le róla, több türelmet érdemelt volna.

„Most már valószínűleg beállítanák a csapatunkba” – utal burkoltan egy másik twitterező az angol klub élvonalból történt kiesésére, és olyan vélemény is a világhálóra került, miszerint „Kádár minden hájjal megkent játékosnak látszik, aki jobb, mint Haidara”, a „szarkák” állományában lévő francia U-válogatott balhátvéd.

„A tizenegyes ellenére (ami tényleg tizenegyes volt) Kádár nagyon higgadt balhátvéd benyomását keltette” – írja egy harmadik, sőt Kádár megváltozásának illusztrációjaként egy brit tévésorozat-szereplő, Richmond Avenal hihetetlen átlényegülése is képbe került.

Kádár Tamás és az a bizonyos tizenegyes Izland ellen (Fotó: Korponai Tamás)
Kádár Tamás és az a bizonyos tizenegyes Izland ellen (Fotó: Korponai Tamás)

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik