Eb 2016: megkezdődött az utazás, amire vártunk – fotók, videó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.06.07. 11:44
null
Az utolsó kép az indulás előtt (Fotó: MLSZ Instagram)
A magyar labdarúgó-válogatott kedd délelőtt elutazott Franciaországba, a pénteken kezdődő Európa-bajnokságra.



Már a reptérre vezető út is örömöt szerezhetett Dzsudzsák Balázséknak. A Carpathian Brigade szurkolói csoport egy felüljáróra kifeszített transzparensen üzent a fiúknak.

embed_kod=
|
nso_uj_cikk_embed
Embed kód:
mceBlockPasteEnd


A nemzeti együttest több százan várták a reptéren. A sajtó munkatársai Lovrencsics Gergőtől és Bernd Storcktól kérdezhettek a repülőgépre való felszállás előtt.

„Végre készen állunk a franciaországi utazásra – mondta Storck. – Tudjuk, egy álom vált valóra azzal, hogy 44 év után ismét az Eb-n szerepelhetünk. A legjobbunkat fogjuk nyújtani. A felkészülés remek volt, a csapat készen áll. Számos edzésünk lesz a következő napokban, már ma este is tréningezünk. Hatalmas lehetőség az Eb, hogy Magyarország visszakerüljön a futball térképére. Meg akarjuk mutatni, nem érdemtelenül jutottunk ki. Minden játékosunk jó állapotban van, de még sok munka vár ránk.”

„Végre eljött a pillanat! – így Lovrencsics Gergő. – Ezért dolgoztunk, mindenki nagyon várta, hogy elindulhassunk az álmok felé. Roppant izgatottak vagyunk, hosszú idő után jutott ki Magyarország ismét világeseményre. Személy szerint én is bizakodó vagyok. Két kemény edzőtáboron vagyunk túl, fizikailag és mentálisan felkészültünk. Az első hétben az ellenfelek kielemzése és a finomhangolás lesz a feladat.”

A magyar kontingenst szállító gép 11.40 órakor szállt fel Budapestről, és fél kettő után landolt Nizzában.

embed_kod=
|
nso_uj_cikk_embed
Embed kód:
mceBlockPasteEnd

ÍGY SZÁLLT FEL A MAGYAR VÁLOGATOTT

Radaron is követtük a válogatott gépét
Radaron is követtük a válogatott gépét
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik