Eb 2016: Böde kicsit neheztel az öngólt lövő izlandira

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
2016.06.18. 20:14
null
Böde Dániel nézte a legközelebbről az izlandi öngólt (Fotó: Hegedüs Gábor)
Böde Dániel az egész magyar válogatotthoz hasonlóan nagyon örül az Izland elleni döntetlennek, de azt azért sajnálja, hogy nem ő szerezte az egyenlítő gólunkat.

 

„Jobban örültem volna, ha elengedi az izlandi védő, és én lőhetem be a labdát – mondta a mérkőzés után Böde Dániel, aki elől a saját kapujába találó Birkir Már Saevarsson megpróbált menteni az öngólnál. – Persze azért így is nagyon örülök ennek az eredménynek, az egész csapattal együtt. A tizenegyest megelőző szituációt vissza kell néznünk videón, mert a kispadról nem láttuk tisztán.”

„Előre nem egyeztem volna bele a döntetlenbe, az izlandiak gyakorlatilag találtak egy gólt, a játék képe alapján pedig egy szót sem szólhattak volna, ha mi vezetünk az első félidő után. Hiányzott a pálya utolsó harmadában a játékunkból az átütőerő, és így, hogy még a nyolcvanadik percben is hátrányban voltunk, végül is örülhetünk a döntetlennek” – értékelt az újra hatalmas mezőnymunkát végző Nagy Ádám.

„A végén volt egy szabadrúgásuk az izlandiaknak, ekkor azt kértem a srácoktól, hogy még csak véletlenül se ugorjanak fel. Láttam ugyanis már jó néhány ilyen szabadrúgást, általában a sorfal alatt próbálják ellőni. Most is így történt, de elakadt a labda, aztán pedig, ha jól láttam, Guzmics Ricsi blokkolta az ismétlést. Csodálatos védőmunka volt” – nyilatkozta az M4 Sportnak Király Gábor, aki a játékvezető ténykedéséről azt mondta, hogy a hiba benne van mindenkiben.

 

 

Ezek is érdekelhetik
Legfrissebb hírek