Dzsudzsák: A PSV ragaszkodott a játékomhoz

Vágólapra másolva!
2011.03.21. 08:53
null
Dzsudzsák (jobbra) nem érzi jól magát (Fotó: Reuters)
Dzsudzsák Balázs nincs jól: a PSV magyar válogatott szélsője már a csütörtöki, Rangers elleni Európa-liga-meccsen szúrást érzett az oldalában, ám a holland klub szakmai stábja ragaszkodott a játékához az Utrecht elleni bajnokin. A futballista nem hiszi, hogy a következő napokban teljes értékű edzésmunkát tud végezni, pedig pénteken már Eb-selejtező következik a hollandok ellen...

 

Mint beszámoltunk róla, Dzsudzsák Balázs orvosi vizsgálattal kezdi a felkészülést a válogatottnál, mivel a lengőbordái között megsérült egy izom, és a PSV szélsője elmondta, nincs jó állapotban.

„A kupameccsen kezdődött a kálváriám, az azóta elvégzett vizsgálat során pedig kiderült, hogy a tizenkettedik bordám megnyomta az izmomat" – adott helyzetjelentést állapotáról Dzsudzsák Balázs a Nemzeti Sportnak.

„Hogy őszinte legyek, nagyon rosszul érzem magam, nem feltétlenül tett jót a vasárnapi bajnoki mérkőzés, de a szakmai stáb ragaszkodott a játékomhoz, úgyhogy futballoznom kellett. A félidőben is kaptam gyógyszert, csak éppen nem sokat használt. Nem vagyok orvos, de kötve hiszem, hogy az elkövetkező napokban teljes értékű edzésmunkát tudok végezni" – tette hozzá a PSV szélsője.

Dzsudzsák bordáját ma megröntgenezik, és az orvosok megpróbálják megfelelő állapotba hozni a hollandok elleni, pénteki Európa-bajnoki selejtezőre. Remélhetőleg sikerül, és a magyar válogatott nem jár úgy, mint az oranje, amely nem számíthat klasszis szélsőjére a mieink ellen Arjen Robben személyében.

DZSUDZSÁK VALÓSZÍNŰLEG JÁTSZHAT
A Nemzeti Sport Online kórházi forrásokból származó információi szerint a kisebb sérüléssel bajlódó Dzsudzsák Balázst itthon megvizsgálták, és ez alapján úgy tűnik, vállalni tudja a játékot a hollandok elleni pénteki Eb-selejtezőn,a sérülése nem súlyos. A hírt egyelőre sem a Magyar Labdarúgó-szövetség, sem a futballista menedzsmentje nem kommentálta.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik