HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.07.20 10:05 Frissítve: 2018.07.20 10:48

DAC: „Reméltem, hogy így távozom” – Marco Rossi elköszönt a DAC-tól

Mint arról beszámoltunk, a magyar válogatott új szövetségi kapitánya, Marco Rossi győzelemmel távozott a DAC kispadjáról: a dunaszerdahelyi együttes 2–1-re nyert a grúz Dinamo Tbiliszi vendégeként az Európa-liga első selejtezőkörének visszavágóján, így továbbjutott a második fordulóba, amelyben a fehérorosz Dinamo Minszk vár rá. Az olasz szakember péntek reggel a Facebook-oldalán köszönt el a DAC-tól és a szurkolóktól.

HIRDETÉS
Marco Rossi kijuttatta a nemzetközi porondra, majd az Európa-liga második selejtezőkörébe vezette a DAC-ot (Fotó: fcdac.sk)

 

„Reméltem, álmodtam, hogy úgy távozom a DAC kispadjáról, hogy továbbjutunk a következő fordulóba. A csapat, a szurkolók és az én legnagyobb örömömre ez történt. Örülök, hogy boldogságtól ragyogó szemekkel hagylak itt benneteket. Szeretnék kérni tőletek valamit: mindig támogassátok a fiúkat és az új edzőt, még a legnehezebb időkben is, amelyek egy hosszú szezon során elérkeznek majd” – írta Rossi, aki bejegyzésében Világi Oszkár tulajdonosnak, a szakmai stáb tagjainak, a játékosoknak és a szurkolóknak is köszönetet mondott a Dunaszerdahelyen eltöltött egy évért.

„Továbbra is figyelemmel kísérlek benneteket, visszajövök majd a Mol Arénába, és amikor a csapat nyer, akkor a szívem legmélyén én is győztesnek érzem majd magamat. A legjobbakat kívánom! Rám most egy új kihívás vár, amely a mai naptól kezdve fejben és lélekben is a hatalmába kerít. Készen állok! Hajrá, DAC, hajrá, magyarok!” – utalt a magyar válogatottnál rá váró feladatokra az olasz szakember.

Marco Rossit Jürgen Klopp korábbi dortmundi segítője, Peter Hyballa követi a DAC kispadján.

ÍGY ÜNNEPELTEK A DAC JÁTÉKOSAI A TOVÁBBJUTÁS UTÁN AZ ÖLTÖZŐBEN


HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.11.19 22:02:39

Magyar válogatott nemzetisport.hu

2018.11.19 21:54:35

Magyar válogatott PÓR KÁROLY

ALAPVONAL. Rossi folyamatosan azt hangoztatja, hogy csak az eredmények számítanak, és ebben a válogatottban több van, mint amit az elmúlt két évben mutatott. Kezdünk hinni neki.

2018.11.19 15:23:34

Magyar válogatott nemzetisport.hu

„A könyv visszajelzés, hogy Magyarországon elismerik a munkámat, de először őrültségnek tartottam.”

2018.11.19 10:45:04

Magyar válogatott PÓR KÁROLY

„Aitäh, Eesti!” Az észt kapitány megígérte, és tartotta is a szavát, ahogy a magyar válogatott is.

2018.11.19 08:45:06

Magyar válogatott nemzetisport.hu

A finnek kritikusak: „Ma megmutattuk, hogyan ne játsszunk, ha sikeresek akarunk lenni.”

HIRDETÉS
HIRDETÉS