Csak Dzsudzsák Balázs kapott négyes osztályzatnál jobbat

Vágólapra másolva!
2010.06.06. 10:57
null
EGY KATTINTÁS A KÉPRE ÉS TEKINTSE MEG A MÉRKŐZÉSRŐL KÉSZÍTETT KÉPGALÉRIÁNKAT!<br />(FOTÓK: SZABÓ MIKLÓS)
Címkék
Hi&aacute;ba vezetett, kifejezetten s&uacute;lyos, &ouml;tg&oacute;los veres&eacute;gbe szaladt bele Amszterdamban a vil&aacute;gbajnoks&aacute;gra utaz&oacute; h&aacute;zigazda holland labdar&uacute;g&oacute;-v&aacute;logatott ellen az Erwin Koeman ir&aacute;ny&iacute;totta magyar nemzeti egy&uuml;ttes. A Nemzeti Sport a mieinktől egyed&uuml;l Dzsudzs&aacute;k Bal&aacute;zs teljes&iacute;tm&eacute;ny&eacute;t oszt&aacute;lyozta n&eacute;gyesn&eacute;l jobbra. A t&ouml;bbiek&hellip;

FÜLÖP MÁRTON 3
Sugárzott róla a bizonytalanság: aláfutott, melléütött a labdának, rossz ütemben indult meg. Ezen a szinten egy válogatott kapustól az ilyen momentumok elfogadhatatlanok.

SZAVAZÁS

Ön szerint menjen vagy maradjon Erwin Koeman?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

BODNÁR LÁSZLÓ 3
Maradjunk annyiban, hogy akkor jár a legjobban, ha nem nézi vissza a meccsről készült videót. Megforgatták, kicselezték, lefutották, Arjen Robben pedig kinevettette a közönséggel…

JUHÁSZ ROLAND 4
Azt hittük róla, hogy vezéregyéniség, s hogy a posztján a kontinens elitjéhez tartozhat. Ez a meccs sajnos átírta a minősítését.

HORVÁTH GÁBOR 4
Ijedten nézelődött, nem értette, mi zajlik körülötte. A játék iramát, amelyet a hollandok diktáltak, képtelen volt felvenni, rövid távon is méterekkel verték meg az ellenfelek.

VANCZÁK VILMOS 3
Mint egy robot küzd, hajt, akar, azonban a lelkesedését béklyóba köti a merevség, és védő esetében kínos leírni, de nem tudott szerelni.

SZÉLESI ZOLTÁN 4
Védekező középpályást játszattak vele. Aki ezt kitalálta, annak ebben az osztályozókönyvben 1-est adunk.

DZSUDZSÁK BALÁZS 6
Gyönyörű gólt szerzett, olykor becsúszva szerelt, ezzel a magyar csapat legjobbja volt, de bejött, amitől a meccs előtt rettegett: mostantól örökké zrikálják majd holland csapattársai.

HUSZTI SZABOLCS 4
Futballja erőtlen, enervált, merev volt, az első gólnál elvesztette a labdát. Mintha az oroszoknál elveszítette volna régi önmagát.

BODOR BOLDIZSÁR 3
Észrevétlenül loholt a narancssárga mezesek után: a nyomozóknál ez a stílus bejön, a futballistáknál kifejezetten rossz pont.

PRISKIN TAMÁS 3
A visszavont csatár posztján a magyar futballban még nem is olyan régen labdaművészek muzsikáltak – ő sajnos hozzájuk képest botfülű.

TORGHELLE SÁNDOR 4
Birkózásban már-már olimpikon lehetne, hogy azért tud focizni is, azt a Dzsudzsák Balázsnak adott gólpassza árulta el.         

A cserék – Elek Ákos, Lázok János, Laczkó Zsolt és Vadócz Krisztián – csupán a nevüket adták az Amszterdam ArenAban nyújtott szégyenteljes produkcióhoz.

SZAVAZÁS

Hollandia-Magyarország: osztályozzon Ön is!

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik