Az MLSZ keresi a kapcsolatot Jupp Heynckesszel

Vágólapra másolva!
2013.11.06. 07:20
null
A német szakember vajon visszatérne a hívó szóra, ha az magyar? (Fotó: Reuters)
Immár a napnál is világosabb, külföldről érkezik az új szövetségi kapitány a magyar labdarúgó-válogatott élére. Egervári Sándor távozását követően biztosan nem hazai szakember ül a válogatott kispadjára, sőt a napok, hetek előrehaladtával és az információk áramlásával az is egyre valószínűbb, hogy holland, spanyol, német trióból kerül ki a „győztes”.

 

SZAVAZÁS

Van realitása annak, hogy sikerül a magyar válogatott kispadjára megszerezni egy olyan sztáredzőt, mint Jupp Heynckes?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

Olyannyira, hogy keddi értesülésünk szerint a Magyar Labdarúgó-szövetség elöljárói komolyabban is felvették a kapcsolatot Jupp Heynckes sztáredzővel – nincs kizárva, hogy a kétszeres Bajnokok Ligája-győztes tréner németországi házában immár azon töpreng, mit kezdjen a magyarok megkeresésével. Mosolyogjon egyet rajta, és azzal a lendülettel visszautasítsa, vagy hallgassa meg a részleteket, és adott esetben vágjon bele a nagy kalandba? Jupp Heynckesszel kapcsolatban azért nem árt tudni, hogy a nyáron a Real Madrid ajánlatát utasította vissza.

A 68 esztendős edző júniusban ezekkel a szavakkal búcsúzott a triplázó (BL-, Bundesliga- és Német Kupa-győztes) Bayern München kispadjától.

„Úgy érzem, teljesítőképességem határára jutottam. Először is nyaralni megyek, július elsején egyik klubnál sem állok munkába sem itthon, sem külföldön, a végleges szót viszont nem szeretem. Abban a helyzetben vagyok, hogy nem ma kell döntenem a távolabbi jövőmről.”

Fontos leszögezni, tárgyalásig aligha jutottak el még a felek, de információink szerint a megkeresésig már igen.

A Magyar Labdarúgó-szövetségnél továbbra sem kommentálják a leendő szövetségi kapitánnyal kapcsolatos információkat, noha a jelöltekkel már nyilvánvalóan túl vannak a kapcsolatfelvételen.

A NEMZETI SPORT SZERDAI SZÁMBÓL AZT IS MEGTUDJA, MIT SZÓL AZ ÖTLETHEZ A NÉMET FUTBALLT JÓL ISMERŐ DÁRDAI PÁL, VAJON MIK LEHETNEK HEYNCKES IGÉNYEI, ÉS HOZZÁ HASONLÓAN KIK KERÜLTEK SZÓBA EDDIG PLETYKASZINTEN!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik