A cél a győzelem a másodedzővel is; Broch megszólalt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.11.14. 23:17
A Nemzeti Sport csütörtöki számából ajánljuk.

• Cosimo Inguscio helyettesíti a kispadon csütörtök este az eltiltott Marco Rossit az észtek elleni Nemzetek Ligája mérkőzésen. A két olasz szakember régi harcostárs, ez idáig már egy híján kétszáz alkalommal meccseltek együtt, így aztán egymás gondolatát is ismerik. A szövetségi kapitány segítője elmondta, mivel korábban már Kispesten is edzősködött, szükség esetén néhány taktikai utasítást magyarul is el tudna mondani. Hogy az utolsó pillanatban miért került nehéz helyzetbe a stáb, kiderül összeállításunkból.
• Cosimo Inguscio helyettesíti a kispadon csütörtök este az eltiltott Marco Rossit az észtek elleni Nemzetek Ligája mérkőzésen.
A két olasz szakember régi harcostárs, ez idáig már egy híján kétszáz alkalommal meccseltek együtt, így aztán egymás gondolatát is ismerik. A szövetségi kapitány segítője elmondta, mivel korábban már Kispesten is edzősködött, szükség esetén néhány taktikai utasítást magyarul is el tudna mondani. Hogy az utolsó pillanatban miért került nehéz helyzetbe a stáb, kiderül összeállításunkból.

Augusztusban elköszönt a Győri Audi ETO női kézilabdacsapatától Yvette Broch. A beálló, aki évek óta a világ egyik legjobbja ezen a poszton, váratlan lépésre szánta el magát, hiszen szerződése még a BL-győzteshez köti. Ő azonban úgy érezte, elvesztette a motivációját, ezért egyelőre szünetelteti a pályafutását. Hogy mi minden vezetett ahhoz, hogy megcsömörlött a játékhoz, arról most egy holland lapnak beszélt a játékos.

A közelmúltban megrendezett budapesti birkózó-világbajnokság tragikus hőse volt Németh Zsanett. A 76 kilós versenyző remekül menetelt, ám az elődöntőben egy balszerencsés mozdulat következtében súlyos térdsérülést szenvedett, s végül a bronzmérkőzésre sem tudott kiállni. A sportoló most lapunknak elmondta, a vb-t követően nagyon rossz hangulatban volt, nehézen dolgozta fel a történteket. Az azonban megnyugtatta, hogy nem kellett műteni. Hogy hol tart a gyógyulása, azt is megtudják cikkünkből.

Amerika mellékletünkben bemutatjuk Jimmy Butlert, az NBA egyik legjobb dobóhátvédjét. Nem könnyű elviselni őt, mert egyrészt hajlamos nyersen kimondani a véleményét, másrészt könnyen elveszti a kedvét, ha nem a szája íze szerint alakulnak a dolgok. A pályafutásában a napokban újabb fordulat következett be, a Minnesotától Philadelphiába igazolt. Hogy miként jutott idáig a Houston külvárosában apa nélkül felnövő srác, kiderül portrénkból.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik