Willi Orbán: Talán magyar lesz a feleségem, ki tudja?

BABJÁK BENCE, DÖMÖTÖR CSABA (FOTÓ)BABJÁK BENCE, DÖMÖTÖR CSABA (FOTÓ)
Vágólapra másolva!
2019.01.21. 09:16
A Nemzeti Sport a Dortmund elleni rangadó (Leipzig–Borussia 0–1) előtt látogatta meg az RB Leipzig két magyar válogatott labdarúgóját, Gulácsi Pétert és Willi Orbánt. Mind a ketten betekintést engedtek a privát szférájukba, a kapus a feleségével, Diával idézte fel megismerkedésüket, míg a védő a gyermekkori, magyarországi nyaralásairól beszélt videónkban. 

Willi Orbán: Talán magyar lesz a feleségem, ki tudja?

„Az egyik divatos budapesti szórakozóhelyen, a Romkertben találkoztunk 2010 nyarán, a közös ismerősök mutattak be minket egymásnak.
Emlékszem, meghívott egy gyrosra hajnali ötkor– idézi fel az egymásra találást Gulácsi Péter felesége, Dia a markkleebergi otthonukban. Aztán a magyar válogatott kapus veszi át a szót:A lánykérés a második salzburgi idényem téli szünetében történt.A Seychelle-szigetekre utaztunk, ahol a tengerparton, vacsora keretében tettem fel a nagy kérdést. A homokban tűzből volt „kirakva”, hogy hozzám jönne-e feleségül. Nagyon romantikus volt, mindent beleadtam. A választ illetően nem izgultam, az időjárás miatt viszont igen, mert aznap délután szóltak, hogy este eső várható. Végül csak azután szakadt le az ég, hogy Dia igent mondott, a helyiek pedig megnyugtattak, ez annyit jelent, fent is áldásukat adták ránk.”Willi Orbán: Talán magyar lesz a feleségem, ki tudja?

„Az egyik divatos budapesti szórakozóhelyen, a Romkertben találkoztunk 2010 nyarán, a közös ismerősök mutattak be minket egymásnak.
Emlékszem, meghívott egy gyrosra hajnali ötkor– idézi fel az egymásra találást Gulácsi Péter felesége, Dia a markkleebergi otthonukban. Aztán a magyar válogatott kapus veszi át a szót:A lánykérés a második salzburgi idényem téli szünetében történt.A Seychelle-szigetekre utaztunk, ahol a tengerparton, vacsora keretében tettem fel a nagy kérdést. A homokban tűzből volt „kirakva”, hogy hozzám jönne-e feleségül. Nagyon romantikus volt, mindent beleadtam. A választ illetően nem izgultam, az időjárás miatt viszont igen, mert aznap délután szóltak, hogy este eső várható. Végül csak azután szakadt le az ég, hogy Dia igent mondott, a helyiek pedig megnyugtattak, ez annyit jelent, fent is áldásukat adták ránk.”

Willi Orbán még nem találta meg élete párját, videónkban azonban elmondja, nem zárja ki, hogy a leendő felesége magyar lesz. Kiskorában sok időt töltött hazánkban, kedvünkért felidézte az emlékeit.

„Hároméves voltam, amikor elváltak a szüleim – mondja a 26 éves védő. –Anyukámmal maradtam Kaiserslauternben, többnyire nyaranta látogattam meg apukámat, aki Magyarországra költözött, s többször töltöttük a vakációt a Balatonnál. Ám emlékeim szerint nem voltunk egyedül, akkoriban több német is ott nyaralt – kíváncsi vagyok, most mi a helyzet. A lángost nem felejtem, ettünk bőven belőle, de hogy mely városokban nyaraltunk apuval… Mindig más helyre mentünk, de Balatonalmádiban és Siófokon biztosan jártunk, egyszer Veszprémbe is átmentünk. Szép nyarak voltak.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik