West Ham: Kuruczcal szerződést bontottak a „kalapácsosok”

Vágólapra másolva!
2012.05.08. 21:09
null
Kurucz Péter Robert Greent váltja 2009 decemberében a West Ham United–Manchester United meccsen <br />– egy bajnoki jutott a kapusnak a „kalapácsosoknál” (fotó: Action Images – archív)
Címkék
A West Ham United közös megegyezéssel szerződést bontott Kurucz Péterrel – ezt a londoni klub jelentette be a hivatalos honlapján.

 

A klub tájékoztatása szerint a csapat és a kapus azonnali hatállyal megválik egymástól.

A 23 éves hálóőr mindössze egyetlen alkalommal szerepelt a „kalapácsosok” becenévre hallgató együttes első csapatában: Kurucz 2009. december 5-én védhette a West Ham kapuját a Manchester United elleni, 4–0-s vereséggel záruló Premier League-fellépésen.

Az utánpótlás-válogatott kapuvédő 2009 februárjában csatlakozott a West Hamhez, először az Újpest kölcsönjátékosaként, majd később végleg megszerezték őt az angolok.

Kurucz – aki rendszeresen szerepelt a tartalékcsapatban – a 2010–2011-es idény előtt súlyos térdsérülést szenvedett, és emiatt az egész szezont kénytelen volt kihagyni. 2012 januárjában kölcsönadták őt a harmadosztályú Rochdale-nek, ahol 11 ligameccsen szerepelt, ám február végén újabb sérülést szenvedett, ami véget vetett a szezonjának.

A jelenleg másodvonalbeli West Ham United a Championship rájátszásában a Birmingham City–Blackpool párharc győztesével játszik az élvonalba való visszajutásért.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik