Videó: Dzsudzsákot a bíró sem tudta megfosztani a góltól – aztán jött egy szabadrúgás…

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.01.04. 16:39
Az Egyesült Arab Emírségek kupasorozatában, az Elnök-kupában a Dzsudzsák Balázssal felálló al-Vahda hazai pályán 6–0-ra megverte a címvédő, bajnoki listavezető al-Dzsazirát. A magyar válogatott szélső két góllal járult hozzá a kiütéses sikerhez – előbb tizenegyesből, majd szabadrúgásból talált be.

A házigazdák az első félidő közepén Sebastián Tagliabué duplájával két perc leforgása alatt 2–0-s előnybe kerültek, majd Dzsudzsák Balázs révén harmadszor is betaláltak, ám a játékvezető nem adta meg a találatot, mivel egy másodpercekkel korábban történt szabálytalanságért tizenegyest ítélt.

A MEG NEM ADOTT GÓL


 

A magyar futballista azonban „nem hagyta magát”, magára vállalta a büntető elvégzését, és nem is hibázott, higgadtan a kapuba emelt.

A TIZENEGYES


 

Az 53. percben Dzsudzsák megszerezte a második gólját is, 25 méteres szabadrúgása után a kapus hiába nyújtózkodott, nem tudott hárítani – ezzel már 4–0-ra vezettek a hazaiak.

 



Az al-Vahda a folytatásban még kétszer is betalált, így kiütéses, 6–0-s győzelmet aratott, és bejutott az Elnök-kupa elődöntőjébe.

Németh Krisztián csapata, a katari al-Garafa is pályára lépett, mégpedig az al-Ahli Doha ellen. A magyar támadót nem nevezték a találkozóra, csapattársai viszont 2–0-ra megnyerték a mérkőzést.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik