Vass Ádám a lengyel bronzérmesnél van orvosin

Vágólapra másolva!
2013.09.05. 11:29
null
Vass Ádám a lengyel élvonalban folytathatja (Fotó: adevarul.ro)
Sajtóhírek szerint a lengyel élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Slask Wroclawnál vesz részt csütörtökön orvosi vizsgálaton Vass Ádám – a hírt érdeklődésünkre a futballista menedzsere is megerősítette.

A gazetawroclawska.pl számolt be róla, hogy Vass Ádám ma orvosi vizsgálaton vesz részt a lengyel élvonalbeli Slask Wroclawnál.

Az elmúlt hetekben a Ferencvárossal edző 24 éves játékos menedzsere, Paunoch Péter a Nemzeti Sport Online kérdésére megerősítette a hírt.

„Tegnap este érkeztünk meg Lengyelországba. Vass Ádám ma orvosi vizsgálaton vesz részt, a stábbal már találkoztunk, holnap pedig egyeztetünk a vezetőkkel. A klubnál minden igényt kielégítőek a körülmények, elég ha csak az Eb-re épült ultramodern, negyvenötezer fős stadiont említem. A 2012-es bajnokról beszélünk, amelynek célja a folyamatos nemzetközi szereplés, és ez egybecseng Vass Ádám céljaival, de a szerződéskötésről konkrétan még nem tárgyaltunk" – nyilatkozta a játékosügynök.

Vasst a hírek szerint a belga FC Bruges-höz távozó Waldemar Sobota helyére szemelték ki a lengyel klubnál.

A Slask Wroclaw a 2011–2012-es szezonban bajnok lett, míg a legutóbbi idényben bronzérmes, így kivívta az Európa-ligában való indulás jogát. A montenegrói Rudar Pljevlját és a már említett FC Bruges-t még búcsúztatta a cseh edző, Stanislav Levy csapata, a selejtező utolsó körében azonban elbukott a gárda, a Sevillától összesítésben 9–1-re kikapott, így nem jutott főtáblára.

A klub a lengyel bajnokság 2013–2014-es kiírásában hat forduló után a 9. helyen áll a tabellán, egy győzelme mellett négyszer ikszelt, egyszer pedig pont nélkül maradt.

A sziléziai klubot egyébként 1947-ben alapították, s közel 43 ezer férőhelyes stadionnal rendelkezik. A Slask Wroclaw kétszeres lengyel bajnok és kétszeres Lengyel Kupa-győztes.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik