Vadócz Krisztián Dániában folytatja - hivatalos

Vágólapra másolva!
2012.09.06. 16:00
null
Vadócz már új csapata szerelésében (Fotó: ob.dk)
A dán élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Odense hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződtette a magyar válogatott Vadócz Krisztiánt.

 

Hosszú időszak után eldőlt, hol folytatja a pályafutását Vadócz Krisztián, aki a 2011–2012-es szezon végén távozott a holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő NEC Nijmegentől.

A dán első osztályú OB hivatalos honlapján jelentette be, hogy két évre szóló szerződést kötött a hónapok óta klub nélküli játékossal, akit ma délután 5 órakor mutatnak be hivatalosan a sajtó képviselőinek. A 21-es számú mezben fog szerepelni új csapatában.

Dán lapok szerint Vadócz spanyol és holland ajánlatokkal is rendelkezett, ennek ellenére sikerült őt megszerezni.

„Minőségi játékost sikerült megszereznünk. Már előző nyáron és a télen is megpróbáltuk leigazolni, de akkor még nem engedhettük meg magunknak" – mondta Poul Hansen sportigazgató az ekstrabladet.dk-nak.

Mint beszámoltunk róla, augusztusi görög sajtóhírek szerint a görög élvonalbeli Arisz közel állt a középpályás szerződtetéséhez, aki el is utazott a klubhoz, hogy személyesen tekintse meg a körülményeket. Az Arisz ajánlatot is tett Vadócznak, de a futballista a megadott határidőig nem válaszolt, így lemondtak róla.

A magyar válogatott középpályás várhatóan már ma bemutatkozik új csapatában, igaz, még nem tétmérkőzésen: a Fyn elleni felkészülési meccsen kaphat szerepet, mivel ott van az OB keretében.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik