Törökország: Lázár Pált is a kiváló igazolások közé sorolják

Vágólapra másolva!
2011.09.15. 11:33
Az egyik török portál, a gazetenizolsun.com hosszasan elemzi a török élvonal újoncánál, az idényt a Genclerbirligi elleni 3–2-es sikerrel kezdő Samsunspornál történt nyári változásokat. A forrás kitér az új igazolásokra, akik közül néhány játékost, köztük a magyar válogatott Lázár Pált külön is kiemeli.

„A Samsunspor nagyszerűen rajtolt a bajnokságban a Genclerbirligi elleni 3–2-es győzelemmel. A mutatott játék a jövőre nézve is biztató lehet, így már a vasárnapi, Galatasaray elleni találkozót is szép reményekkel várhatja a csapat" – fogalmaz a gazetenizolsun.com elemző cikke az újonc csapattal kapcsolatban.

A forrás kiemeli az új igazolások, köztük Lázár Pál szerepét is.

„Az új igazolásoknak kivétel nélkül helye van a csapatban, de Lázár Pált, Álvaro Domínguezt, Michael Finket és Aristide Bancét ki kell emelnünk, mert az ő érkezésük kimondottan sokat lendített a csapat játékán" – fogalmaz a gazetenizolsun.com.

Lázár a már említett, Genclerbirligi elleni 3–2-es siker alkalmával az első perctől a pályán volt, végig is játszotta a mérkőzést, és jó eséllyel a vasárnapi, Galatasaray elleni idegenbeli bajnokin is szerepet kap majd. A fent felsorolt nevek közül egyébként (Lázár Pál mellett) a Burkina Fasó-i válogatott csatár, Aristide Bancé neve is ismerősen csenghet a magyar futballkedvelőknek, ő 2010 tavaszán Szalai Ádám csapattársa volt Mainzban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik