Tisza Tibor: Anyagilag rendbe jöttem Belgiumban

Vágólapra másolva!
2011.04.20. 10:03
null
Tisza kedvező helyzetbe kerül nyáron (Fotó: Korponai Tamás)
Címkék
Tisza Tibor szerződése a nyáron két helyen is lejár. A támadót az Újpest kölcsönadta a belga Sint-Truidennek, és a lila-fehérekkel, valamint a külföldi klubbal is júniusig él a szerződése. Egyelőre maga sem tudja, hol folytatja pályafutását.

– Mi lesz a sorsa?
– Nem arról van szó, hogy nem hosszabbítanak velem a Sint-Truidennél, egyszerűen lejár a szerződésem a belga klubbal és az Újpesttel is, így szabadon igazolható leszek. Ezt az állapotot ki is szeretném használni, a legjobb lehetőséget akarom megragadni. Azért jöttem Belgiumba a télen, mert elfogadták, hogy csak fél évre állapodjunk meg, és nyáron szabaddá válhassak. Remélem, erős csapatban folytatom – válaszolt a Nemzeti Sport kérdésére Tisza Tibor.

– Mi az oka, hogy a legutóbbi bajnokin már nem szerepelt a Sint-Truiden keretében sem?
– Nemcsak én, hanem további öt játékos is kimaradt. A csapat bent maradt az első osztályban, és azok a futballisták, akiknek nyáron lejár a szerződésük, kimaradtak. Fiatalok kerültek a helyünkre, akiknek bizonyítási lehetőségre van szükségük. Rólam már tudják, milyen labdarúgó vagyok.

– Nyolc meccsen szerepelt, egyetlen gólt sem szerzett. Ez nem éppen dicséretes mutató.
– Három és fél hónapja vagyok Belgiumban. Anyagilag rendbe jöttem, ami fontos volt, mert akadtak gondjaim, hiszen az Újpest nem jelentett pénzügyi biztonságot. Olyan tapasztalatokkal gazdagodtam, amelyek hasznosak lesznek a jövőben. Valóban nem játszottam sokat, de nem ez a fél év dönt a karrierem megítéléséről. Keveset futballoztam, összesen nem voltam annyiszor csere pályafutásom alatt, mint itt.

A TELJES INTERJÚT – AMELYBŐL MEGTUDHATJA, HOGY TISZA TIBOR VISSZATÉRNE-E ÚJPESTRE – A NEMZETI SPORT SZERDAI SZÁMÁBAN OLVASHATJA!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik