Szalai: a Marca alaptalanul hozott szóba a Reallal

Vágólapra másolva!
2011.01.13. 14:20
null
Fotó: marca.com
Címkék
Mint ismeretes, a Real Madrid továbbra is keresi azt a játékost, aki pótolhatja a sérült argentin csatárt, Gonzalo Higuaínt. A jelöltek között a Marca sportnapilap címlapján említi meg Szalai Ádámot, a Mainz magyar támadóját, aki nyáron szerződött végleg a Realtól a német gárdához, és a nemzetközi sajtóban azóta már többször is felvetődött, hogy a királyiak visszavásárolnák őt. A támadó a Nemzeti Sport Online kérdésére azonban alaptalan találgatásnak nevezte a hírt.

A Real csatárjelöltjei között Emmanuel Adebayor (Manchester City), Miroslav Klose (Bayern München), Lisandro López (Lyon), Mario Gomez (Bayern München) és Szalai Ádám neve is szerepel a Marca sportnapilap mai számának címlapján.

Más, angol források – többek között a skysports.com és a sport.co.uk –  a Hérculesben játszó Nelson Valdezt is megemlítik a jelöltek között.

Szalai a Nemzeti Sport Online érdeklődésére elmondta, tudja, hogy ismét bedobták a nevét a spanyol újságírók, de úgy érzi, nincs realitása annak, hogy a Real Madridhoz szerződjön.

„Tudok róla, hogy három-négy spanyol újságban is megjelent a nevem a Real Madriddal kapcsolatban, de nincs semmi alapja a hírnek, irreális az egész. Számomra lezárult a madridi korszak, csak a Mainzra és a Bundesliga-karrieremre összpontosítok” – nyilatkozta Szalai Ádám.

A csatár utalt rá, ha lenne konkrét megkeresés, az új helyzetet teremtene, de egyelőre semmi ilyenről nincs szó, a spanyol újságírók csak találgatnak.

A SPANYOL SZAKÍRÓ NEM LÁT ESÉLYT AZ ÁTIGAZOLÁSRA

A Marcához hasonlóan szintén madridi AS napilap szakírója szerint nincs valós esély a magyar csatár visszakerülésére a Real Madridba.

 

„A Real Madrid legfeljebb azért igazolná át Szalait, hogy pénzt keressen rajta az opciós jog segítségével. Nem látok esélyt arra, hogy pályára lépjen a Real első csapatában tavasszal, ehhez még fejlődnie kellene. Szinte biztos, hogy a klub nem veszi meg a Mainz játékosát" – mondta Carlos Forjanes a Nemzeti Sport Online-nak.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik