Samsunspor: Ezzel a szerződéssel megalapozhatom a jövőmet - Lázár

Vágólapra másolva!
2011.06.30. 07:29
Lázár Pál már hazaérkezett Törökországból, miután aláírta a szerződését a Samsunsporral. A magyar válogatott védő elmondta, lenyűgözte őt a törökök fanatizmusa, és olyan ajánlatot fogadott el, amellyel megalapozhatja a jövőjét.

„Hétfőn, amikor leszálltunk a Fekete-tenger partján fekvő 1.2 milliós nagyváros, Samsun repülőterén, már akkor óriási meglepetés ért, hiszen a klub szurkolói és a helyi média is úgy fogadott, mint egy világsztárt – mondta Lázár Pál az fmh.hu-nak. – Már az is hihetetlen érzés volt, ám amikor megérkeztünk a szállodába, hatalmas tűzijáték vette kezdetét. Azt hittem, valami ünnepség zajlik, ám a klub tulajdonosa ekkor elárulta, hogy mindezt az én tiszteletemre rendezték. Számomra már ekkor bebizonyosodott, hogy miért is mondják fanatikusoknak a törököket, pedig ez még nem egy meccs volt."fmh.hu-nak. – Már az is hihetetlen érzés volt, ám amikor megérkeztünk a szállodába, hatalmas tűzijáték vette kezdetét. Azt hittem, valami ünnepség zajlik, ám a klub tulajdonosa ekkor elárulta, hogy mindezt az én tiszteletemre rendezték. Számomra már ekkor bebizonyosodott, hogy miért is mondják fanatikusoknak a törököket, pedig ez még nem egy meccs volt."

„Úgy érzem, jól megfontoltam a döntést. Előtte azért megfelelően tájékozódtam, több olyan játékos véleményét is kikértem, akik korábban Törökországban játszottak. Arról nem beszélve, hogy bár ugyan az élvonal újonca a Samsunspor, de nagyon komolyak a klub céljai. És persze azt sem titkolhatom, hogy ezzel a szerződéssel anyagilag egy életre megalapozhatom a jövőmet" – jelentette ki a védő.

Lázár elmondta, már kiválasztották a lakást is, amelyben lakni fog Samsunban, ahova kedvese is elkíséri. A futballista ma vesz búcsút a Videotontól, amelynek hálás az utóbbi évekért.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik