Salzburg: „Szoboszlai? Szinte úgy fejlődik, mint Haaland”

K. Zs.K. Zs.
Vágólapra másolva!
2020.06.15. 13:46
null
Szoboszlai Dominik (Fotó: Tumbász Hédi, 2019)
Elsősorban az egy gólt szerző és két gólpasszt jegyző Szoboszlai Dominiket, valamint a középpályás Mohamed Camarát dicsérte Jesse Marsch, az RB Salzburg vezetőedzője, miután csapata 3–1-re megverte a LASK-ot az osztrák labdarúgó-bajnokság vasárnapi játéknapján.

 

„A srácok kihasználták a koronavírus miatti kényszerszünetet, rendesen karban tartották az edzettségi állapotukat, a csapat még egységesebb lett” – jellemezte a bajnoki cím felé menetelő csapata általános állapotát Jesse Marsch, majd méltatta Szoboszlait.

„Nemrég a csapat előtt mondtam neki, hogy eljön az ő ideje. Mostanában tényleg őrülten jól játszik. Szinte olyan fejlődésen ment keresztül, mint Haaland” – mondta Marsch, ami nem kis szó, ismervén a télen Dortmundba eladott norvég gólgyáros eddigi Bundesliga-produkcióját.

A Skysport Austria röviden a magyar légióst is idézi:

„A LASK legyőzésénél nagyobbat most nem léphettünk volna. Az elejétől egyértelművé tettük, hogy nyerni akarunk, kitettük a szívünket a pályára, és most nagyon boldogok vagyunk – értékelt röviden Szoboszlai, majd a jövőjét firtató kérdésre diplomatikus választ adott: – Az idény végéig egészen biztosan Salzburgban maradok. A többit meglátjuk…”

Hat fordulóval a bajnokság vége előtt a Salzburg hétpontos előnnyel vezeti a tabellát a Rapid előtt, következő ellenfele a harmadik helyezett Wolfsberger AC lesz szerda este idegenben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik