Penarol: Vadócz megérkezett Dél-Amerikába, közel az aláírás

K. Zs.K. Zs.
Vágólapra másolva!
2020.01.04. 23:43
null
Vadócz Krisztián uruguayi újságírók gyűrűjében (Fotó: elobservador.com.uy)
Vadócz Krisztián szombaton megérkezett Montevideóba – adta hírül több uruguayi honlap. Mint beszámoltunk róla, a Honvédtól távozó labdarúgóra szemet vetett a Penarol, amelynek vezetőedzője nemrégiben Vadócz korábbi indiai és hongkongi klubtársa, a korábbi világklasszis Diego Forlán lett.



„Ha Diego Forlán hív, nem mondhatsz nemet” – idézi a Telemundo írott cikkben és videóban is a Carrasco Nemzetközi Repülőtéren mikrofonvégre kapott Vadócz Krisztiánt, akit Diego Pérez sajtómunkatárs és Pablo Nieto marketingmenedzser fogadott.

„Aki jártas a futballban, pontosan tudja, hogy a Penarol nagyszerű klub. Egyértelmű, hogy hatalmas felelősség nyugszik a vállamon, hiszen most én képviselem a magyar futballt Uruguayban. Legszívesebben azonnal munkába állnék” – folytatta a világjáró magyar játékos, aki az elmúlt fél évet a Honvédban töltötte.

Vadócz hozzátette: fejében Forlán még mindig futballistaként él, nem edzőként, úgyhogy nem csak az ő számára kezdődik új életfejezet. A játékstílusáról is faggatták a magyar játékost:

„A legjobb az lesz, ha majd a pályán látottakból állapítják meg. A spanyol szókincsem szűkös, egyébként sem vagyok a szavak embere, így egyelőre csupán annyit mondhatok: csapatembernek tartom magam, aki fontosnak tekinti a közösség szolgálatát, és azt, hogy pozitív kisugárzása legyen a környezetére.”

Bár a beszámoló alapján minden elintézettnek tűnik, az 52-szeres bajnok, legutóbb második helyezett Penarol hivatalosan még nem jelentette be Vadócz szerződtetését.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik