K. Zs. 2020.01.04 23:43 Frissítve: 2020.01.05 00:42

Penarol: Vadócz megérkezett Dél-Amerikába, közel az aláírás

Vadócz Krisztián szombaton megérkezett Montevideóba – adta hírül több uruguayi honlap. Mint beszámoltunk róla, a Honvédtól távozó labdarúgóra szemet vetett a Penarol, amelynek vezetőedzője nemrégiben Vadócz korábbi indiai és hongkongi klubtársa, a korábbi világklasszis Diego Forlán lett.

Vadócz Krisztián uruguayi újságírók gyűrűjében (Fotó: elobservador.com.uy)„Ha Diego Forlán hív, nem mondhatsz nemet” – idézi a Telemundo írott cikkben és videóban is a Carrasco Nemzetközi Repülőtéren mikrofonvégre kapott Vadócz Krisztiánt, akit Diego Pérez sajtómunkatárs és Pablo Nieto marketingmenedzser fogadott.

„Aki jártas a futballban, pontosan tudja, hogy a Penarol nagyszerű klub. Egyértelmű, hogy hatalmas felelősség nyugszik a vállamon, hiszen most én képviselem a magyar futballt Uruguayban. Legszívesebben azonnal munkába állnék” – folytatta a világjáró magyar játékos, aki az elmúlt fél évet a Honvédban töltötte.

Vadócz hozzátette: fejében Forlán még mindig futballistaként él, nem edzőként, úgyhogy nem csak az ő számára kezdődik új életfejezet. A játékstílusáról is faggatták a magyar játékost:

„A legjobb az lesz, ha majd a pályán látottakból állapítják meg. A spanyol szókincsem szűkös, egyébként sem vagyok a szavak embere, így egyelőre csupán annyit mondhatok: csapatembernek tartom magam, aki fontosnak tekinti a közösség szolgálatát, és azt, hogy pozitív kisugárzása legyen a környezetére.”

Bár a beszámoló alapján minden elintézettnek tűnik, az 52-szeres bajnok, legutóbb második helyezett Penarol hivatalosan még nem jelentette be Vadócz szerződtetését.

2020.07.30 12:31:48

Légiósok P. K.

„Szeretek kockáztatni a pályán, mert így tudom megmutatni, nem félek senkitől és semmitől.”

2020.07.26 14:20:53

Légiósok BOROS MIKLÓS (összefoglaló), KOCSMÁR-TÓTH ISTVÁN (percről percre)

A Sepsiszentgyörgy ezzel visszacsúszott a 11. helyre, de előnye még így is öt pont az osztályozós Poli Iasival szemben.

2020.07.25 21:41:58

Légiósok THURY GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. Pályafutása során a negyedik kontinensen rúgja a labdát.