Panathinaikosz: Nagy Dominik távozik a csapattól

K. Zs.K. Zs.
Vágólapra másolva!
2020.07.20. 12:08
null
Nagy Dominik válogatott mezben (Fotó: Dömötör Csaba, 2019)
Görög sajtóhírek szerint Nagy Dominik nem marad a görög élvonalbeli Panathinaikosz labdarúgója. Az Instagramon a klub is megköszönte a magyar légiós szolgálatait, és sok sikert kívánt neki a folytatáshoz.

 

Mint ismert, Nagy Dominik a Legia Warszawa kölcsönjátékosaként januárban fél évre került a görög csapathoz, amely azonban a bajnokság hétvégi lezárulta után nem tartja őt meg.

Az olaprasina1908.gr a SportDay című lapra hivatkozva írja, hogy a vezetőség sokallja a játékos 800 ezer eurós kivásárlási árát, és inkább olyan, szabadon igazolható labdarúgót keres, akit nem kölcsön-, hanem teljes szerződés köt majd a klubhoz.

Dani Poyatos, a hamarosan munkába álló új, spanyol vezetőedző a lap szerint az összes olyan mérkőzést visszanézte, amelyen Nagy pályára lépett, és a látottakat is figyelembe véve döntött.

Nagy nem tett rossz benyomást a görög csapat korábbi szakmai stábjára, közönségére, és június végén lejáró kölcsönszerződését annak ellenére meghosszabbították az idény befejezéséig, hogy a magyar válogatott játékos nem sokkal korábban, a PAOK elleni rangadó előtti bemelegítéskor megsérült (a későbbi mérkőzéseken nem is léphetett pályára).

Sérüléséig Nagy kilenc görög bajnoki mérkőzésen játszott (ötször csereként), és egy gólt szerzett.

A bajnokság negyedik helyén végző Panathinaikosz hivatalos honlapján hétfőn egyelőre csak Jorgosz Donisz vezetőedző és stábja távozásáról számolt be – Donisz két évig volt a csapat vezetőedzője –, de az Instagramon megköszönte a magyar játékos szolgálatait is, és sok sikert kívánt neki a folytatáshoz.

Thanks for the last 6 months @ngydominik! Good luck to your next step! #panathinaikos #paofc2019_20

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik