Palermo: Balogh Norbert a címben, támadják a klubot

Vágólapra másolva!
2016.02.24. 15:04
null
A Giornale di Sicilia szóban forgó cikke
„Balogh és társai, a játékospiac titokzatos tárgyai” – ez a címe a Giornale di Sicilia cikkének, amelyben a Palermo átigazolási stratégiája a célpont. Az olasz élvonalbeli labdarúgócsapat csupán kettőt nyert meg az idei kilenc bajnokijából, a hétvégén egy ötöst kapott a Romától – ezt figyelembe véve nem meglepő a cikk keserű hangvétele.

 

Bár a cikk szerzője a Debrecenből igazolt Balogh Norbertet választotta a „rossz átigazolási stratégia”, a „be nem tartott ígéretek” illusztrálására, fontos hangsúlyozni, hogy a célpont nem az „ismeretlenségből jött” fiatal magyar támadó, hanem a klub vezetősége.

FOGADÁSI AJÁNLAT
A Serie A 16. helyén vergődő szicíliai csapat legközelebb a 9. helyezett Bolognát fogadja – ha az oddsokra kattint, kiderül, hogy a vasárnap kora délutáni mérkőzésnek nincs igazi esélyese.

A napilap szemrehányásának lényege: miközben kész játékosokkal kellett volna pótolni a távozó Rigonit, Colombit és Daprelát, „fiatal ígéreteket hoztak, akik egyelőre nem igazolták az értéküket”.

Ezt illusztrálandó citálják az adatot: a több mint hárommillió euróért vásárolt öt labdarúgó közül Josip Posavec, Accursio Bentivegna és a fiatalnak éppen nem nevezhető Thiago Cionek még pályára sem lépett, a további kettő, Bryan Cristante és Balogh Norbert összesített játékperceinek száma 113.

Mint beszámoltunk róla, Baloghot betegség is hátráltatta Olaszországba szerződése óta, részben ez volt az oka, hogy nem nyílt elég alkalma bizonyítania: megérte őt megvásárolni.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik