Németh Krisztián szerződést bontott az Olympiakosszal

Vágólapra másolva!
2011.09.02. 14:56
null
Németh Krisztián szerződést bontott az Olympiakosszal
Címkék
Németh Krisztián szerződést bontott a görög labdarúgó-bajnokságban szereplő Olympiakosz Pireusszal, tudatta a Nemzeti Sport Online-nal Kövesdi Viktor, a támadó ügyeit intéző CMG menedzseriroda társtulajdonosa.

 

Mint ismeretes, Németh Krisztián az átigazolási időszak utolsó napján nem szerződhetett a belga Standardhoz, pedig már orvosi vizsgálaton is átesett, de a liege-iek az utolsó pillanatban mégsem tudtak megegyezni a csatárt foglalkoztató Olympiakosszal.

„Ezek után, még aznap tárgyaltunk a görög klubbal, s a vezetők hajlottak arra, hogy olyan megoldást találjunk, amely Németh Krisztián érdekeit is szolgálja. Ezért egyeztünk meg a szerződésbontásról" – nyilatkozta a Nemzeti Sport Online kérdésére a CMG részéről Kövesdi Viktor.

A menedzser hozzátette, ez nem azt jelenti, hogy örökre elváltak Németh Krisztián és az Olympiakosz útjai, hiszen a görög klub sok pénzt áldozott a futballistára (a transfermarkt.de adatai szerint 1.2 millió eurót).

„Egy úgynevezett »gentleman agreement« szóbeli megállapodás keretében arról egyeztünk meg, hogy a csatár a jövőben még visszatérhet a klubhoz, amennyiben lesz arra lehetőség, hogy valóban az Olympiakosznál futballozzon. A Voloszhoz történt elmúlt szezonbeli kölcsönadásából tanulva ugyanis Krisztián már nem akar más görög klubban játszani, csak az Olympaikoszban" – fogalmazott Kövesdi, aki szerint az említett megegyezés miatt nem valószínű, hogy a támadó a leendő klubjával hosszú távú szerződést köt majd.

A CMG menedzseriroda tájékoztatása szerint két héten belül szeretnének új csapatot találni az elmúlt idényben keveset játszó Németh Krisztiánnak, akinek az a legfontosabb, hogy olyan együttesben szerepeljen, amelynél állandó lehetőséget kap.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik