K. Zs. 2019.09.24 12:08 Frissítve: 2019.09.24 12:37

MLS: szerződése lejár, Nikolics nem tervez amerikai jövőt

Nikolics Nemanja szerződése hamarosan lejár, de a Chicago Fire labdarúgója egyelőre arra összpontosít, hogy csapatával bekerüljön a Major League Soccer (MLS) playoffjába. A DIGI Sport híradójának minapi kérésére azért röviden beszélt a jövőjéről is.

Fotó: Nikolics Nemanja Twitter

 

„Itt van egy olyan szabály, hogy amikor lejár a szerződésem, a klubom még mindig el tud adni Amerikán belül. Vagy alá tudunk írni egy új szerződést, de ez nem téma most – mondta Nikolics Nemanja a Sport 24-nek. – A menedzserem a nyáron itt volt, és beszélt a sportigazgatóval, egy nagyon korrekt beszélgetésük volt. Jelen pillanatban nem téma a szerződéshosszabbítás, de ugyanúgy nem téma, hogy Amerikában maradjak. Lehet, hogy a szezon után lesznek ajánlataim, de most nem szerepel a terveim között, hogy Amerikában fogok maradni.”

A DIGI Sport híradója felelevenített egy korábbi interjút, amelyben Nikolics úgy fogalmazott: „A vágyam mindig is az volt, és a mai napig is az, hogy egy nap visszatérjek a Vidibe, és ott fejezzem be a pályafutásomat. De úgy gondolom, még korai arról beszélni, hogy vége legyen a pályafutásomnak, még csak harmincéves vagyok, szerintem még jó néhány év bennem van.”

A „jó néhány évből” időközben majdnem kettő lepergett, Nikolics december 31-én betölti a 32. életévét.

A Chicago hárompontos hátrányban van az utolsó keleti playoffhelyet birtokló, eggyel kevesebb meccset játszó New England mögött; Nikolicsék még két mérkőzésen – vasárnap a Toronto ellen odahaza, egy héttel később az Orlando City ellen idegenben – gyűjthetnek pontokat.

2020.07.01 19:37:32

Légiósok NAGY ZSOLT, NAGY-PÁL TAMÁS, TÖRÖK ATTILA (Dunaszerdahely), KOCSMÁR-TÓTH ISTVÁN (percről percre)

A Dunaszerdahely 1–1 után hiába dolgozott ki ellenfelénél több helyzetet, két gólt kapott a hajrában.

2020.06.28 16:33:21

Légiósok K. T. I.

A háromgólos hazai siker mellé ehhez a Wolfsberger győzelme is kellett a LASK Linz otthonában. Szoboszlai újabb gólpasszt adott.

2020.06.27 08:33:27

Légiósok SMAHULYA ÁDÁM

„Sok pluszmunkát végeztem az elmúlt hónapokban, ez így lesz a jövőben is, de profi futballistaként szerintem ez a minimum.”