MLS: Stieber és Nikolics is gólt készített elő – videók

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.09.24. 07:26
null
Stieber szabadrúgása közvetve gólt ért
Stieber Zoltán és Nikolics Nemanja is előkészített egy gólt csapata legutóbbi bajnokiján az MLS-ban. Ám amíg Stieberék nyertek is, a Chicago Fire találata csak a szépítésre volt elég.

A Chicagótól elszenvedett vereséget követően visszakerült a D. C. United kezdőcsapatába Stieber Zoltán, aki a San Jose ellen 4–0-s győzelemnek lehetett a részese. A meccs hőse a magyar légióshoz hasonlóan ismét bizalmat kapó Patrick Mullins volt, az 57. és a 68. perc között mesterhármast szerzett, majd a 88. percben ő állította be a végeredményt is.

Stieber a harmadik gólnál játszott nagy szerepet, a szabadrúgása után Andrew Tarbell kapus csak kiütni tudta a labdát, de pont Mullins elé...

Stiebert a 85. percben lecserélték.

Nikolics Nemanja gólpasszt jegyzett a Chicago Fire 3–1-re ebukott meccsén a Philadelphia otthonában, már 3–0 volt az állás, amikor egy jobb oldali beadás után szép mozdulattal, sarokkal továbbította a labdát Luis Solignachoz, aki szépített.

A 88. percben majdnem gólt szerző (egy méterre volt a gólvonalról, ám a felé szálló labdát még éppen időben elrúgta egy védő) Nikolics végigjátszotta a találkozót, Arturo Álvarezt a 68. percben lecserélték.

A legutóbbi mérkőzésen piros lapot kapó Németh Krisztián eltiltás miatt nem lehetett ott a New Englandnek a ligaelső Toronto elleni mérkőzésén. A Revolutiont 1999 és 2009 között játékosként, 2011 óta edzőként szolgáló Jay Heaps elbocsátása után Tom Soehn megbízott edző vezette 2–1-es bravúrra a New Englandet.

A Sallói Dániellel kupagyőztes Sporting Kansas City vasárnap magyar idő szerint 20 órától játszik a Los Angeles Galaxyvel.

STIEBER „GÓLPASSZA"

NIKOLICSÉK MÉRKŐZÉSÉNEK ÖSSZEFOGLALÓJA (A GÓLPASSZ 3:05-NÉL)

MLS
A LEGUTÓBBI JÁTÉKNAP EREDMÉNYEI

New York City–Houston Dynamo 1–1
New England–Toronto 2–1
D. C. United–San Jose Earthquakes 4–0
Philadelphia Union–Chicago Fire 3–1
Columbus Crew–New York Red Bulls 3–2
Minnesota United–Dallas 4–1
Real Salt Lake–Seattle Sounders 2–0
Vancouver Whitecaps–Colorado Rapids 2–1
Vasárnap játsszák
20.00: Sporting Kansas City–Los Angeles Galaxy (Tv: Eurosport1)
23.00: Atlanta United–Montreal Impact (Tv: Eurosport1)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik