MTI 2020.08.03 18:17 Frissítve: 2020.08.05 21:01

MLS: Sallói szerint nem lesz bajnoki rajt augusztus végén

Sallói Dániel nem tartja reálisnak, hogy augusztus végén elindul az észak-amerikai profi labdarúgóliga (MLS) következő idénye.

 

Sallói nem hisz az augusztusi rajtban (Fotó: AFP)


A Sporting Kansas City magyar futballistája múlt pénteken csapatával a negyeddöntőben búcsúzott az MLS rendhagyó nyári tornáján, és ahogyan azt a Kossuth Rádiónak adott interjújában elmondta, arra jó volt ez a sorozat, hogy a hosszú kihagyás után kicsit visszaszokjanak. Hozzátette: a torna csoportmérkőzései beleszámítanak a következő idénybe, az ott megszerezhető kilenc pontból hatot gyűjtöttek, aminek köszönhetően vezetik a Nyugati főcsoportot.

A 24 éves labdarúgó elmondta, a liga illetékeseitől kaptak egy tervezetet, hogy az új szezon augusztus 22-én, azaz három hét múlva rajtolna, az Egyesült Államokban tapasztalható járvány miatt azonban ennek megvalósulását jelenleg nem tartja reálisnak. Mint azt megjegyezte, a legnagyobb problémát véleménye szerint az okozná, hogy a nagy távolságok miatt a csapatok rengeteget utaznának.

Sallói Dániel elmondta, nagyon jól érzi magát az Egyesült Államokban, teljesen megszokta a környezetet, szerződése pedig 2022-ig szól. Hozzátette, bízik benne, hogy valamikor a magyar válogatottban is bemutatkozhat, és álma az, hogy gólt szerezzen a nemzeti csapatban, hiszen ez esetben ő és édesapja, Sallói István lenne az első apa, fia gólszerző páros a címeres mezben.

2020.08.27 20:02:10

Légiósok DEÁK ZSIGMOND

ALAPVONAL. Szoboszlai érdemi pályafutása épp csak elkezdődött, maga is még innen van a húszon, előtte az élet, a karrier gerince.

2020.08.25 20:42:16

Légiósok BABJÁK BENCE

Szoboszlai menedzsere örül, hogy a középpályásnak végre csak a futballra kell koncentrálnia.

2020.08.22 15:20:41

Légiósok K. T. I.

A magyar középpályás kisebb sérülés miatt, elővigyázatosságból kényszerült kihagyni a meccset.