MLS: Sallói szerint nem lesz bajnoki rajt augusztus végén

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2020.08.03. 18:17
null
Sallói nem hisz az augusztusi rajtban (Fotó: AFP)
Sallói Dániel nem tartja reálisnak, hogy augusztus végén elindul az észak-amerikai profi labdarúgóliga (MLS) következő idénye.


A Sporting Kansas City magyar futballistája múlt pénteken csapatával a negyeddöntőben búcsúzott az MLS rendhagyó nyári tornáján, és ahogyan azt a Kossuth Rádiónak adott interjújában elmondta, arra jó volt ez a sorozat, hogy a hosszú kihagyás után kicsit visszaszokjanak. Hozzátette: a torna csoportmérkőzései beleszámítanak a következő idénybe, az ott megszerezhető kilenc pontból hatot gyűjtöttek, aminek köszönhetően vezetik a Nyugati főcsoportot.

A 24 éves labdarúgó elmondta, a liga illetékeseitől kaptak egy tervezetet, hogy az új szezon augusztus 22-én, azaz három hét múlva rajtolna, az Egyesült Államokban tapasztalható járvány miatt azonban ennek megvalósulását jelenleg nem tartja reálisnak. Mint azt megjegyezte, a legnagyobb problémát véleménye szerint az okozná, hogy a nagy távolságok miatt a csapatok rengeteget utaznának.

Sallói Dániel elmondta, nagyon jól érzi magát az Egyesült Államokban, teljesen megszokta a környezetet, szerződése pedig 2022-ig szól. Hozzátette, bízik benne, hogy valamikor a magyar válogatottban is bemutatkozhat, és álma az, hogy gólt szerezzen a nemzeti csapatban, hiszen ez esetben ő és édesapja, Sallói István lenne az első apa, fia gólszerző páros a címeres mezben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik