MLS: Némethnek egy perc kellett a gólpasszhoz a debütálásán

Vágólapra másolva!
2017.09.03. 06:49
Az észak-amerikai profi labdarúgóliga, az MLS legutóbbi játéknapján a Nikolics Nemanja nevével fémjelzett Chicago Fire egygólos győzelmet aratott, míg Németh Krisztián csapata, a New England Revolution 4–0-ra kiütötte ellenfelét.

A Fire-ben Nikolics kezdőként volt nevezve a Montreal Impact elleni összecsapásra. A Chicago az ötvenedik perctől kezdve emberelőnyben játszott – a találkozó egyetlen gólját Bastian Schweinsteiger szerezte az 58. percben.

Németh Krisztián a hosszabbítás első percében állt be a New England Orlando City elleni mérkőzésén, egy percre rá pedig ki is osztott egy gyönyörű gólpasszt csapattársának. A Revolution simán, 4–0-ra diadalmaskodott.Nikolics kezdőként volt nevezve a Montreal Impact elleni összecsapásra. A Chicago az ötvenedik perctől kezdve emberelőnyben játszott – a találkozó egyetlen gólját Bastian Schweinsteiger szerezte az 58. percben.

Németh Krisztián a hosszabbítás első percében állt be a New England Orlando City elleni mérkőzésén, egy percre rá pedig ki is osztott egy gyönyörű gólpasszt csapattársának. A Revolution simán, 4–0-ra diadalmaskodott.

„Nagyszerű labdát kaptam a szélen, de figyelnem kellett, hogy ne legyek lesen, mert Lee Nguyen csak várt és várt. Aztán amikor végre megkaptam a labdát, megindultam, láttam, hogy középen érkezik Teal. Azt hiszem, jó döntést hoztam, amikor neki passzoltam, hiszen gól lett belőle” – mondta a 30-szoros magyar válogatott csatár a mérkőzés lefújása után.

Némethnek egyébként ez volt a bemutatkozása új csapata színeiben.

MLS
ALAPSZAKASZ
Montreal Impact–Chicago Fire 0–1
New England Revolution–Orlando City 4–0
FC Dallas–New York Red Bulls 2–2
Los Angeles Galaxy–Colorado Rapids 3–0

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik