MLS: konkrét ajánlat érkezett Némethért – távozhat

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.01.15. 13:57
null
Németh Krisztián 29 meccsen lépett pályára az MLS-ben, 11 gólt szerzett
A Nemzeti Sport Online értesülései szerint a Sporting Kansas City a napokban olyan konkrét vételi ajánlatot kapott Németh Krisztiánért, ami után jó esély van arra, hogy a támadó hamarosan klubot vált.

 

Értesüléseink szerint könnyen lehet, hogy Németh Krisztián a tavalyi sikeres szezonja ellenére elhagyja a Sporting Kansas City csapatát és az amerikai profi ligát, az MLS-t is.

Klub közeli forrásból úgy tudjuk, hogy a magyar válogatott támadó és az SKC között nézeteltérés van a folytatás feltételeit illetően, ugyanakkor az amerikai klub vételi ajánlatot kapott a támadó játékjogáért, és jó esély van arra, hogy megállapodás is születik a felek között.

A válogatott támadót képviselő CMG menedzseriroda röviden reagált megkeresésünkre az üggyel kapcsolatban:

„Valóban vannak még nyitott kérdések Németh Krisztián jövőjét illetően. Az utóbbi hetek történései után sem volt kizárható, hogy a játékos máshol folytatja a pályafutását, de az elmúlt pár nap után ez még kevésbé az. Krisztián remekül érezte magát Kansas Cityben és az MLS-ben, de a jelen állás szerint alakulhatnak úgy a dolgok, hogy mindezek ellenére mégis különválnak a klub és a játékos útjai.”

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik