MLS: Azt hiszem, jó döntést hoztam – Németh Krisztián

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.09.03. 12:03
Mint beszámoltunk róla, Németh Krisztián gólpasszal mutatkozott be új csapatában, a New England Revolutionban a vasárnap éjjel lejátszott Orlando City SC elleni találkozón. A magyar támadó hosszú idő után léphetett pályára ismét tétmérkőzésen, így a meccset követően érthetően nem csak új csapata gólzáporos, 4–0-s győzelme miatt  volt boldog.

„Örülök, hogy végre pályára léphettem, hiányzott már ez az érzés. Ennél azonban fontosabb, hogy nyertünk, és boldogok a szurkolóink. Remélem, ezzel a győzelemmel a csapat ismét rátalál a sikerek útjára, és beverekedjük magunkat a rájátszásba” – fogalmazott a válogatott támadó.„Örülök, hogy végre pályára léphettem, hiányzott már ez az érzés. Ennél azonban fontosabb, hogy nyertünk, és boldogok a szurkolóink. Remélem, ezzel a győzelemmel a csapat ismét rátalál a sikerek útjára, és beverekedjük magunkat a rájátszásba” – fogalmazott a válogatott támadó.

Németh az Orlando ellen a 91. percben állt be és egy perccel később – gyakorlatilag első alkalommal, hogy játékba avatkozott – önzetlen mozdulattal remek gólpasszt adott Teal Bunburynek.

„Nagyszerű labdát kaptam a szélen, de figyelnem kellett, hogy ne legyek lesen, mert Lee Nguyen csak várt és várt. Aztán amikor végre megkaptam a labdát, megindultam, láttam, hogy középen érkezik Teal. Azt hiszem, jó döntést hoztam, amikor neki passzoltam, hiszen gól lett belőle” – mondta a 30-szoros magyar válogatott csatár.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik