Malajzia: Gyepes Gábor szívesen maradna az országban

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.05.22. 15:45
Mint beszámoltunk róla, újra megsérült Gyepes Gábor, a malajziai labdarúgó-bajnokságban szereplő Sarawak Crocs középhátvédje, ám mint a légióstól megtudtuk, nincs nagy baj, ő bízik benne, hogy még pályára léphet ebben a szezonban.

Megkeresésünkre Gyepes elmondta, tévesek azok a korábbi, malajziai sajtóból átvett információink, miszerint áprilisban térdsérülést szenvedett volna, a Sarawak légiósa hangsúlyozta, hogy izomproblémája volt, erre sérült rá most újra.

„Valószínűleg hamarabb kezdtem el játszani, mint kellett volna, és nem kaptam meg a megfelelő kezelést, ezért még időre lett volna szükségem. Most újra rásérültem erre, de nem nagy a baj. Bízom benne, hogy még ebben a szezonban is pályára léphetek” – mondta a klubnál nagy népszerűségnek örvendő játékos.

A Sarawak június 25-én játssza az utolsó bajnokiját, és jelenleg a hatodik helyen áll a tabellán. Gyepes elmondta, újoncként a bennmaradás a céljuk, ám a szoros mezőnyben a folytatásban még lehetséges az előrelépés. A 32 éves védőnek sikerült a beilleszkedés az ázsiai országban, így elképzelhető, hogy a malajziai kalandnak lesz folytatása.

„Nagyon jól érzem magam itt a pályán és azon kívül is. Hozzá kellett szokni a teljesen más közeghez, ahhoz, hogy például másként értelmezik az időt, mindenre várni kell, de az emberek kedvesek, sikerült beilleszkedni, és remélem, hogy lesz folytatás. Szívesen maradnék még én és a család is itt” – árulta el a korábbi válogatott védő.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik