Mainz: A profi karrierem után számítanak rám - Lőw Zsolt

Vágólapra másolva!
2010.10.06. 11:15
Jól fut a szekere a Mainz labdarúgócsapatának a német élvonalban (Bundesliga), a hét fordulót követően százszázalékos teljesítménnyel listavezető együttes egyik magyar légiósa, Lőw Zsolt örömébe nem kis üröm is vegyülhet, hiszen súlyos sérülése után hiába edz ismét, egyelőre nem kapott lehetőséget, a társak pedig nélküle is megoldják a feladatokat.

„Valóban nem valami fényes a statisztikám... – nyilatkozta a Nemzeti Sportnak Lőw Zsolt. – Azt azért ne felejtsük el, hogy öt hónapig sérüléssel bajlódtam. Eközben a klub átigazolt két balhátvédet, ami nem segített a helyzetemen. Hogy emiatt volt-e konfliktusom Thomas Tuchel edzővel? Dehogyis! Sőt már jelezte, a profi karrierem után számítana rám.

Az edzéseken rendszeresen részt veszek, a sérülésem most már nem hátráltat a munkában. Hogy mennyi az esélyem a csapatba kerülésre? Nehéz kérdés. Jelenleg annak is örülök, hogy injekció és gyógyszerek nélkül tudok tréningezni.

De elég ránézni a tabellára – egyszerűen csodálatos csapatunk van, az edzőnk pedig olyan taktikát dolgoz ki hétről hétre, amelyik mindig ül. A hétből hét győzelem önmagáért beszél..."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik